Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/Колишній головред Tribuna.com волонтерить в Києві з перших днів війни, а зараз запустив продаж патріотичного одягу

Колишній головред Tribuna.com волонтерить в Києві з перших днів війни, а зараз запустив продаж патріотичного одягу

Ініціатива Сергія Болотнікова.

Автор — Tribuna.com
8 апреля 2022, 19:10
3
Колишній головред Tribuna.com волонтерить в Києві з перших днів війни, а зараз запустив продаж патріотичного одягу

Ініціатива Сергія Болотнікова.

Наприкінці березня відомий футбольний проект «ТаТоТаке» оголосив про те, що одразу два ведучих – Сергій Болотніков та Андрій Сеньків – йдуть з програми. 

Сергій наразі створив власний проект та випустив лінійку патріотичних футболок у власному інтернет-магазині. Все це також поєднується з активною волонтерською роботою в Києві.

Ось що сам Болотніков розповів про останній місяць свого життя: 

«З початком війни я фактично залишився без роботи і доходів – футболу нема, «ТаТоТаке» залишилось без генерального партнера, а потім я взагалі покинув проект і запустив новий. Магазин, де ми продавали світшоти з футбольними принтами, зрозуміло, теж залишився без замовлень і можливості їх виконувати.

На четвертий день війни я записався в ТРО, але мене поставили в резерв – забагато бажаючих. Почав волонтерити – розвозити по Києву і передмістю найнеобхідніше.

З часом зосередився на роботі в групі «Допомога бомбосховищам» – ми забезпечували усім потрібним станції метро, де переховувались люди. За мною закріплені п’ять станцій червоної гілки в моєму районі.

Але я розумів, що ресурсів для життя в такому графіку надовго не вистачить. Поставив собі дедлайн – до квітня або знаходжу, чим заробляти, або їду у Львів, там хоча б не треба витрачатись на оренду житла. І це житло не обстрілюють з Граду, як це сталося з моїм ЖК.

Так з’явилась ідея трішки переформатувати магазин. Я зробив патріотичні принти, дістав футболки, знайшов працюючу друкарню, сам себе пофоткав вдома, виставив в магазині, сам приймаю замовлення і займаюсь логістикою. На життя, звісно, не вистачає поки, але хоча б бензин і сигарети відбиваю – їдеш в супермаркет за товарами для бомбосховищ і заодно забираєш футболки з друкарні.

Прямо на мій день народження орки відступили від Києва. В місті нарешті тихо, на вулиці повертається життя, бізнеси знову запускаються. Тому, звісно, хочеться залишитись тут, розвивати новий проект і ідею з магазином. Мене тішить думка, що я і сам заробляю якусь копійку, і даю роботу п’яти іншим бізнесам, і допомагаю підтримувати всім бойовий дух.

Люди замовляють мої футболки навіть в черзі на Новій пошті, коли бачать, як я їх відправляю. Це реально приємно. Все буде Україна!»

Придбати такі футболки можна в магазині Сергія – TaToTake Store. Ось кілька прикладів:

«В моєму магазині – справді якісні світшоти і футболки, причому з української тканини і пошиті під Києвом.

І використовую найкращий вид друку – флекс, який протримається мабуть довше, ніж сама футболка», – говорить Сергій.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты