Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/Наші користувачі збірали топ-20 юзерів сайту за рейтингом. А яке у вас місце?

Наші користувачі збірали топ-20 юзерів сайту за рейтингом. А яке у вас місце?

Пишіть в коментарях.

5 февраля 2022, 18:18
52
Наші користувачі збірали топ-20 юзерів сайту за рейтингом. А яке у вас місце?

Пишіть в коментарях.

На сайті Tribuna.com існує рейтинг користувачів, який автоматично вираховується згідно їхньої активності на сайті. Нещодавно, у статусах вирішили перевірити, хто знаходиться у першій двадцятці. Ось що із цього вийшло.

Тут все просто, офіційний аккаунт редакції, створений ще у 2014-му.

Колишній голова соц.редакції, а зараз заступник головного редактора, один із найактивніших на сайті впродовж останніх восьми років. Якщо ви не читали 26-й блог, то ви нічого не знаєте про цей сайт.

Нинішній голова соціальної редакції та людина, яка підіймала сайт з колін. І хоч зараз він не такий активний, але більш ніж 42 тисячі коментарів, поки залишаються недосяжним результатом.

Колишній користувач, а зараз редактор розділу комюніті, просто зобов’язаний бути активним.

Один із ваших улюблених членів редакції, а зараз ще й відеоблогер, розпочинав, як звичайний юзер ще у 2013-му. Не дивно, що нинішній заступник головного редактора опинився в першій п’ятірці.

Ще один представник олдскульних членів редакції, яких вже не всякий нинішній користувач і загадає. І хоч зараз його вже рідко побачиш в коментарях, але своє високе місце тримає впевнено.

Мало хто знає, але кожна редакційна планьорка починається із зачитування статусів Ешлі вголос. Особливо уважно цю частину любить слухати Ірина Козюпа. А якщо серйозно, то король статусів Tribuna.com знаходиться на цілком заслуженому, високому місці.

Ще одна суперлегенда сайту, як зараз не так легко зустріти в статусах, чи коментарях, але він все ще активний у H2H Fantasy. Один з китів, на яких багато років тримається комюніті сайту все ще в топ-10, респект.

А от dima.diwade все ще в обоймі. Хоч його вже рідко побачиш на перших місцях щомісячних рейтингів, але в статусах він продовжує активно запалювати.

Найактивніший юзер 2021-го активно розпочав новий рік, але частенько натякає, що скоро може покинути комюніті. Думаємо, не лишнім буде запустити флешмоб із хештегом #очоазалишайся

Олександр був свого часу наймолодшим соціальним редактором сайту, поки цей титул не відібрав у нього головний спеціаліст по олімпійських видам спорту Станислав Орошкевич. По секрету скажемо, що рекорд Стаса теж нещодавно був побитий.

Олександр запам’ятався крутими фотопостами і тим, що вміє робити дуже хороше закарпатське вино. А ще він великий фанат іспанського футболу, про що, час від часу, нагадує на сайті дотепер.

Якби в Україні обирали головного амбасадора НФЛ, то конкурентів у нього б не було. До речі, якщо зібралися дивитися Супербоул, то слідкуйте за оновленнями в блозі Hail Mary, там відбудеться вже традиційний перегляд матчу у хорошій компанії.

Якби твоя колишня слідкувала за соцмережами футболістів київського «Динамо», то її звали б Клаус. Від нього не втече жодна деталь, яка була хоч десь опублікована.

Він вже якось хотів від нас піти, але таки повернувся. Повернувся якраз вчасно, бо українізація сайту по трохи виходить на фінішну пряму.

А ось і сам ініціатор такого рейтингу. Михайло, можливо, найголовніший «Мілану» та гри «Футбольний менеджер» на сайті.

Завдяки Ігорю, кількість матеріалів із тегом «Сербія» збільшилося втричі. Надіємось, що він у нас затримається на довше, ніж Новак Джоковіч у Австралії.

Хоч Сергій і змінив нік, але це ніяк не вплинуло на його активність. Головний вболівальник «Дніпра» у нашому комюніті.

Це зараз Нікіта вождь трибунівських інстаграмів, а свого часу в ролі соціального редактора навіть був тренером у блогерському конкурсі. Не дивно, що він все ще входить у топ-20 користувачів Tribuna.com

Свого часу Niko був безумовним першим номером за кількістю статусів. Навіть зараз його 6300 статусів виглядають космічною цифрою.

А яке у вас місце в рейтингу?

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты