Tribuna/Баскетбол/Блоги/Він ор гоу хоум. Слова про плей-ін 2024.

Він ор гоу хоум. Слова про плей-ін 2024.

Автор — vintagebasket
16 апреля, 23:34
1
Він ор гоу хоум. Слова про плей-ін 2024.

Симпатії та антипатії. Всіх варіантів, особливо у плей-ін - не перебереш. Починається режим джаст ду іт, або він, ор го хоум. (Я не претендую на істину, а лише свої думочки з мозкової коробочки на ноут клац клац. Всім миру, кому він потрібен).

Я, наприклад не шаман, але отак, з голови, одразу, ЛАЛ злийтеся проти Пелз та виходьте на Оклу, може це краще, ніж бодатися із Денвером одразу ж? Або вам помста маячить у башці? Але ок, молода Окла. А далі, все таки, мабуть Далас? Чи системний Харден дасть газоліну й... Перебереться на нову арену?

Тут іде відповідь, а хто тобі сказав, що ЛАЛ здолає ГСВ? Тому, у ці дебрі залазити не буду. Це все раціо, але ж, це ж вже Олімпійський принцип. І плюс, це емейзінгова структура, то ж ні ні. Буде як буде.

У парі Мінесоти, я особисто, як і у іншій конфі за атакувальний, безголовий (?) баскетбол - Санз та Пейсерз. Хоча це бажання. А розумом, звісно сигнал іде, що у серії на багато матчів більш ресурсними, та стабільними начебто є Вовки (більше, начебто - та і не начебто, просто Санз гарно атакують, але це серія як у боксі, раунд за раундом) та Бакс - Ліларду карма, Янісу травма - що Доку Ріверсу робити? Знімати гроші із карти? Ай донт ноу, я просто натискаю на клавіатуру й протираю очі на хайлайти.

Багато хто каже, і має на це право, що лайнова пара Орландо Кавз. Але чому б ні - (із приводу перегляду та "рівного протистояння" - ок, хто що любить) - начебто атакувальні та більш різноманітні Кавс проти трохи повільних, але цікавих у плані новизни Орландо. Це перший раунд, можемо і подивитися.

Тут для мене головне питання - Мітчел, ти зірка зірок чи таке? Ну і Банкеро, привіт, плей-оф, тримай хвилю. Мої симпатії не за Струса, дорогу молодим. Орландо, як нова та цікава ізюминка, хоча там до ізюму ще, як до кураги із виноградом. Все дуже відносно.

Нікс, - так, я не розумію за розкладом, навіщо на Філу \ Майамі, але це Штати, виграли й ок. Для франшизи та фанів друге місце за багато років, це хісторі. Культ Брансона, ага.

Тут десь біжить реклама, що Патрік Юінг не грав через травму у фіналі (проти Шпор 99). Джуліус Рендл - :( - смайл розпачу. Хоча той же Юінг проти Хакіма 94 (Ембіду здоров'я, але спочатку Джимі, Хіро, Спо, Бем... уххх, буде гаряче) отримав на горіхи.

Із приводу Бакс - повертаючись до них. Якщо ви суперклуб, та себе так позиціонуєте, то ок, ось вам на завтрак Індіана, покажіть захист. Бобі Портіс допоможе Ліларду, ще є Мідлтон та трьохи Бізлі. І все це буде заводити ментально Патрік Беверлі. А прикриває спини нам Брук Лопез. Таке. Включиться Тернер, піде гра у Пейсерс, і що робити Бакс? І ось тут відповідь на question - чи крутий тренер Док? Але ж знову, не загоструюю на одну точку питання та абзаци думок. Життя та гра, серія багатогранна. Ще будуть наступні роки. ОК, хочеться тут і зараз:) Ми чекали із, ее коли там почалося регулярка, еге...:)

Хлопці, всіх вітаю із початком плей-оф та серіями із 4-5ти матчів. А ще й будуть 6 і хочеться вірити, що 7. Бенг! Всім концентрації уваги на концентрованих концентратах гарного, шаленого, цікавого, атлетичного, тактичного, бас кет болу.

Далі другого раунду не заходжу. Оговорка, що симпатії - це одне, а інше - це реальність. То ж, нехай переможе сильнішій (банально, і все таки, так). З однією парою я не визначився. Це Кліперс та Мавз. Дуже смачний ростер у Тайрона Лю та його черепашок ніндзя, але Далас дуже круто атакував у останньому періоді чемпіонату. Тим і цікаво. Емейзін і так далі. Він ор гоу хоум. Але серіал лише починається. Точніше, продовжується. Краще б, може я спав?

ПС. Дякую Пану Миколі за Пендріка, дійсно труд не малий. І всім за участь, та коментарі. Розвиваємо математичну компетентність :) Спочатку хотів не приймати участь далі. Типу, дивитися повні матчі. Але це і час (по декілька годин повних, то ж, якщо до вечора встигну, ок, задрот, а якщо світла нема, а хлопців кинув, ну не те) і якось вже злітати не красиво. Але це справа така. Все набагато простіше. Подивимось. Тому і є ранкові хайлайти перед працєю. Подивився і пішов працювати. Я ж не дочекаюсь блін, половину дня терпіти. Кому оце все напишу?:)

Тобто в день по 4 матчі. Ок, вихідні, сідай на диван і не вставай. Але 8 годин конвертуємо в 1 (навіть 40 хв) годину. Але ще не визначився. Боляче обрізати таке дійство хайлайтами. Тому, може вибірково й подивлюсь. Життя покаже.

(Микола, це не плагіат, не бийте, просто намагання продовжити тему, будь ласка із розуміннями відносимось)

Або такий формат - Пендріка "поставив", а один матч, головний на думку "майже експерта" подивився, а інші в хайлайтах. Буду шукати оптимальну формулу. Знову ж таки, наявність електроспостачання та життєві справи у режимі "все добре". (Тут у голові голос - ми чекали цього весь рік, Плей-Оф!, Ді-Фенс (чи буде вона, вже по 150, 125 не позабивають?) скандують фани). Треба для себе визначитись у пріорітетах:)

Ага, плей-ін. Я за Атланту. Симпатизую Атланті як місту, Янгу та Богдановичу, тому ж Капелі. Але коуч такий собі, гм... сумніви,сумніви. Дерозан та ко можуть наказачить.

На Заході "проти" ГСВ, бо свого часу багато їх надивився, та і насправді, за великим рахунком мені, як глядачу, не так важливо, проти кого буде грати ОКС. Ось на них більшість уваги. Дуже вони наробили шороху у регулярці. Але тепер посвята у сурйозні болери.

PS. Дюна найс. Добре, що Микола дав відпочинок, як змогу обнулитися на плей-ін. Але дійсно, там же ж і Ліга Шампінйонів, треба також приділити увагу:)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты