Tribuna/Баскетбол/Блоги/Калатес віддав 2 000 результативних передач за кар'єру

Калатес віддав 2 000 результативних передач за кар'єру

Автор — vintagebasket
14 февраля, 17:20
Калатес віддав 2 000 результативних передач за кар'єру

Чи зможе команда потрапити до плей-оф?

Нік Калатес із Фенербахче досяг певної баскетбольної віхи, ставши першим гравцем, який зробив 2 000 результативних передач в Євролізі. За свою кар'єру він виступав у Панатінаікосі та Барсі у Європі. А в НБА за Мемфіс разом із Рендолфом, Тоні Аленом та іншими ведмедиками у 2013-14 роках. Також за Грізліс грав співвітчизник Ніка - Куфус, який виступав на позиції центрового. Про той Мемфіс більше детально "поговоримо" згодом.

Клуб, за який він зараз виступає знаходиться на 7му місці після 26ти зіграних матчів. Цього року в Євролізі започаткували плей-ін формат накшталт НБА, то ж турецький клуб буде намагится потрапити туди. Є хороші шанси грати і в плей-оф напряму. В Олімпіакоса, який на шостій сходинці, також показник перемог-поразок 15-11, як і в команди Ясікявічуса.

В турі, який буде зіграно аж 29 лютого, Фенер зіграє з клубом, який демонструє чарівний та атакувальний баскетбол цього сезону. Мова йде про Басконію. До кінця регулярки турніру залишилось не так багато - 8 матчів.

Відмічу, що, як гравець Калатес відмічається лідерськими здібностями в плані стійкого ментального настрою, гарним пасом, що ми розуміємо не лише із статистики, але й з продемонстрованої ним не першій рік гри на вищому рівні, ну і звісно, триочковий кидок - це те, що присутньо в арсеналі сучасного гравця.

Фото: GettyImages, USAToday

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты