Tribuna/Баскетбол/Блоги/Найбільша кількість очок в останніх матчах

Найбільша кількість очок в останніх матчах

Автор — vintagebasket
3 февраля, 12:12
1
Найбільша кількість очок в останніх матчах

Ду ю ремембер?

В таблицю увійшли не всі. Check the text.

На вершині 60 очок Кобі проти Юти. Мамба аут. Крокуємо далі.

Еді Хаус. 35 очок. Хто пам'ятає цього маленького за зростом шутера, який отримав гайку за чемпіонський Бостон, та виступав в Фініксі, Майамі? Володів швидким релізом. Міг забити серію влучних кидів.

2011 року в матчі проти Торонто Хаус набрав свій рекорд за кар’єру — 35 очок. Хіт вийшли у фінал НБА і зазнали поразки від Мавс у шести іграх. Шоста гра цієї серії фіналів стала останньою грою Хауса в НБА.

Легенда 70х і Бостона - Джон Хавлічек.

Його остання гра відбулася вдома проти Бафало Брейвз, гра, яку Селтікс виграли на виїзді. Хавлічек не побоявся ризикнути у своїй останній грі, набравши 29 очок і зробив дев'ять результативних передач. Ця гра відбулася наприкінці 70х.

Ді Уейд. В Маямі він набирає 30 очок у перемозі Хіт проти Філи з рахунком 122-99. Згодоморганізація Хіт зняла з обігу його майку з номером 3, що зробило його лише п’ятим гравцем в історії франшизи, який отримав цю честь. Інші - Алонзо Моурнінг, Шакіл О'Ніл, Кріс Бош і Тім Хардевей.

Юдоніс Хаслем. Зовсім нещодавно була розмова про цього міцного форварда, який своєю відданістю та дисципліною, зібраністю запам'ятався, як один із стовпів клубу.

2023й рік. 24 очки проти Орландо. Плюс 3 підбори та Хіт перемагають. Легенда покидає корт.

Здається, тільки нещодавно бігав на Рукі Челендж з Леброном, Уейдом та іншими, потім чемпіонства і ось тобі, час летить, як птах. Скоро і сам Брон скаже гудбай. А може, ще пограє, навіть зі своїм сином. Хто його знає.

Орландо Вулдрідж. 94й рік. Філа проти Детройта. За Пістонс у відповідь Шон Еліот дає про себе знати. Наш герой набирає 24. До речі, це той Тройт, за який бігав Алан Хьюстон та Ліндсі Хантер. Пізніше, перший буде грати у Фіналі за Нікс, але марно. Другий стане чемпіоном у складі Детройта 2004го року.

Щодо гравця, то крім ігрової інфи, скажу, що присутня нотка драми. Нажаль, його вже немає на цьому світі. Йому було 52 роки. Він помер у будинку своїх батьків. Вулрідж мав хронічне захворювання серця. Атлетичний баскетболіст, грав у Нотр-Дамі, а потім перейшов до Булз, як вибір першого раунду драфту в 1981 році.

Вулдрідж - це вінтажний хайфлаер 80х. Кидки з відхиленням, алеу-пи, данки. Аналог Домініка. Гарний був гравець.

Мітчел, тільки не сучасний. Нажаль, ще одна драма.Мітчел помер від раку в 2011 році. Щодо ігрової кар'єри, то Майк основну частину провів за Шпор. Це були 80ті роки. По кар'єрі в середньому набирав 15 очок. 1 раз обирався на МВЗ. Володів непоганим кидком, доволі легко рухався на корті. Допомагав Гервіну боротися проти Озерних у 80ті. В Останній грі набрав 24 очки.

Джуліс Ірвінг. Легенда Баскетболу. Доктор набрав 24 очки та додав 3 перехоплення в грі номер 5 першого раунду Play-Off 1987 року проти Бакс. Цю видатну людину не можна розписати та описати одним абзацом, то ж просто вшануймо як факт цей момент.

Геіл Гудріч. Також 24 очки. За Юту догравав цей видатний захисник. Це Вінтажні 70ті. Чимось за стилем нагадує сучасного Остіна Рівза. Непоганий дріблінг, як для тих часів, відмінний реліз та пошана, як наприклад, місце в топ20 гравців олтайм для Озерних.

Останній на сьогодні легендарний гравець, це Дейв Бінг. Більшість кар'єри провів у Детройті. Догравав за Вашингтон та Селтікс. Саме за кельтів наприкінці 70х він набрав 24 очки, та продовжив активні рухи, як бізнесмен. А у 2008му балотувався у мери Детройта. Цікавий факт - Бінг є крещеним батьком відомого Пейсера Джалена Роуза - розігруючого 2000х.

Фото: Boston.com, Eurosport, Spin,ph

Другие посты пользователя

Все посты