Tribuna/Баскетбол/Блоги/Рубіо та Драгіч завершили виступи у НБА

Рубіо та Драгіч завершили виступи у НБА

Автор — vintagebasket
11 января, 11:33
1
Рубіо та Драгіч завершили виступи у НБА

Обидва зробили зе енд своїм кар'єрам цього сезону. То ж респектуємо їм.

Рубіо запам'ятався перш за все цікавими передачами. Але топ 10 відкривається проходом із обіграшем самого Кобі, та м'ячем, забитим через Двайта Ховарда. Це виступи часів Мінесоти. Також тут і взаємодія з пауер форвардами, й передачі за спиною. Передачі між ніг від підлоги, присутні й перехоплення та цікаві передачі у швидкий відрив.

Починав він, до речі не у Барсі, а у Ховентуді - клубі, за який він дебютував у віці 14 років та 11 місяців! Він виграв, як гравець ЕвроЧелендж - третє змагання континенту Европи, яке проводилося до 2015го.

Два роки в Барсі перед драфтом до Мінесоти й перемога у Євролізі та чемпіонаті Іспанії.

6 років за Вулвз, 2 за Юту, 1 за Фінікс та три за Кавс.

Також є круті досягнення за збірну.

В середньому на клубному рівні 10,8 очок за гру та більше 7ми результативних передач. Корисно, як не крути.

Скажу, що він зірок із неба не хопав, але деякими моментами запам'ятався. Наприклад, алеупи на Мітчела у Юті, Корі Брюера у Вулвз. Цікавий гравець, який допомагав рухати м'яч у нападі та шукати варіанти для влучних кидків своїх партнерів.

Драгіч. Який Горан. Бо в нього є брат, що в основному грав у Європі.

Особливо запам'яталися його шалені, атлетичні, дуже стрімкі, складнокоординаційні проходи під кільце. У Фініксі він заявив про себе на весь світ та розкривався як молода зірка. У Майамі це був вже зрілий гравець, який має досвід, який пройшов загартування лігою та був більш ментально впевнений у собі. У 2014му отримав нагороду найпрогресуючому гравцю, випередивши Ленса Стівенсона, Ентоні Девіса (!!!), Кайла Лаурі та Блейка Гріфіна.

За збірну він отримав персональну нагороду? як МВП турніру на Евробаскеті 2017го. Це була і командна перемога, що додає респекту всім причетним до цього.

У тому ж баблі багато активності від нього допомагали Батлеру та Бему тримати переможний тонус. Обирався на МВЗ у 2018му.

Дякуємо їм за їхню гру й шануємо їх цим невеличким текстом.

Фото: GettyImages, ESPN

Другие посты пользователя

Все посты