Tribuna/Баскетбол/Блоги/Тиждень протистоянь у НБА

Тиждень протистоянь у НБА

Автор — vintagebasket
22 января, 19:58
1
Тиждень протистоянь у НБА

Класичнi та цікавi суперництвa між командами займатимуть центральне місце під час другого щорічного тижня суперників NBA у Січні. Інтрига буде в центрі уваги всіх 11 ігор протягом п’яти днів - із вівторка, 23 січня, по суботу, 27 січня. Ну і звісно, ми всі тут будемо це активно обговорювати. Тут я маю на увазі конкурси прогнозів від Миколи, та матчі, які ми обговорюємо у гілці новин. Що нам принесе цікавого цей тиждень? Давайте проаналізуємо.

Тиждень суперників НБА завершиться тріплхедером 27 січня, включаючи матчі-реванші півфіналу конференції 2023 між Хіт і Нікс у Нью-Йорку і Лейкерс - Уоріорз у Сан-Франциско. БатлДенвера проти Філи між цими матчами може бути битвою центрів при умові гарного здоров'ячка Джоеля.

Що ще цікавого буде?

Починаємо із "дербі" Великого яблука. Нетс та Нікс. Чи зможе Нетс нав'язати боротьбу? Саме так ставлю питання, бо вважаю Нікербокерів фаворитами. Ну і звісно, більш цікаве дербі нас очікує у California, де Кліпс та Озерні будуть грати між собою. Одразу хочеться сказати про Расела навіть із лави Вестбрука, який грає проти колишніх тімейтів. А ще тут багато кого можна назвати. Ну і Тайрон Лю із ЛеБроном мали баскетбольне спільне у Кавс. Поїхали далі.

Вемба та Шпори проти ОКС. На перший погляд, ну що тут цікавого? Багато уваги прикуто до Шпор саме із-за Віктора. Але у них є на що дивится крім Вемби. Коли я бачив їхню гру, там була і швидкість руху по майданчику й непоганий процент влучання (багато влучань, я про трьохи, наприклад) й взагалі, Попович як персона не дасть нам заснути. Ну а Окла взагалі цього сезону у топі переглядів. То ж ще й Чет проти Вемби знову тут. Пам'ятаєте початок сезону?

Далас Фінікс. Може й це на початках не так цікаво. Але може і вийти заруба. Не завжди цим командам виходить продемонструвати свій кращий баскетбол. Але, коли це трапляється у КейДі або Луки, - то це пісня. Тож є вірогідність демонстрації чудового шутінгу. Подивимось.

Бостон Хіт. Ось мені це особисто цікаво. Не так звісно, як Філа Бостон. Але "темна конячка" Хіт проти суперзіркового ростеру Кельтів. Я думаю, що буде гарна боротьба.

Сакраменто ГСВ. Майк Браун, дякую тобі за цих Кінгс. До речі, не чужий тренер для воїнів. Не буду казати, що стилі гри схожі, але швидкості та трьохи будуть - сто відсотків.

Лука проти Трея Янга і ко. Тут просто, хто кого перекидає та у кого буде кращий відсоток влучань. Не зважаючи на нестабільність Хоукс, симпатизую їм, саме через Янга, то ж, лідер команди повинен (кому?) включатися та показувати себе із кращої сторони у таких матчах, на мою суб'єктивну думку.

Портленд Шпори. Матч аутсайдерів, але, я думаю, що у Портленда є цікаві гравці. Кожен для себе їх може обрати. Тільки це не про Скута.

Майамі Нікс. Цікаво в якій ігровій формі підійдуть команди ну і, скажемо так, матч рівня ПО. Брансон, шмаляй!

Але Ембід проти Йокіча як основне блюдо. Що тут коментувати? Коментувати тут здоров'я Джоеля. Чи буде він грати, бо вважаю, без його участі не на сто відсотків виходить цікаво.

Ну і Лейкерс проти ГСВ. Тут також тільки дивитися, ще й із захопленням. Класика.

Вибір за вами, шановні читачі. Ай лав зис гейм.

Фото: Dribble

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты