Tribuna/Футбол/Блоги/Лебігович у медіалізі Жерара Піке – разом із Андрієм Шевченко він їде на чемпіонат світу. А що це за турнір?

Лебігович у медіалізі Жерара Піке – разом із Андрієм Шевченко він їде на чемпіонат світу. А що це за турнір?

Розповідаємо.

Автор — Footballенко
24 апреля, 14:42
1
Лебігович у медіалізі Жерара Піке – разом із Андрієм Шевченко він їде на чемпіонат світу. А що це за турнір?

По-перше, дата проведення – з 26 травня по 8 червня. По-друге, місце проведення – Мексика. Фінал пройде в місті Монтеррей, на стадіоні «BBVA» місткістю в 53 000 глядачів. Тому атмосфера обіцяє бути топовою!

Kings League World Cup проходитиме по швейцарській системі за участі 32 команд. В першому турі буде 16 пар, після чого утворяться дві сітки – з переможців та програвших. А в другому колі вже будуть проходити матчі в кожній сітці окремо.

Хто програє два матчі – вилітає, а щоб пройти до 1/8 фіналу, треба ці два матчі виграти. А далі вже звичний усім плей-оф з одною грою на виліт.

Що ж там по учасниках? Найголовніше, що це не будуть команди з 32 різних країн. Там буде багато іспанських та латиноамериканських колективів з двох ліг Kings League. Серед футбольних зірок: Ікер Касільяс, Серхіо Агуеро та Чічаріто.

А ось вже щось по типу збірних приїдуть з Європи: бельгійська з Еденом Азаром, британська з Ріо Фердінандом, німецька з Маріо Гетце, французька з Саміром Насрі та італійська з Франческо Тотті. А ще з бразильською командою на вогник завітає Неймар.

Отже на цьому турнірі буде просто гігантська кількість контенту. Наша команда «UA Steel» на чолі з Мішою Лебігою та Андрієм Шевченко буде змагатися серед найтоповіших зірок!

А також на цьому турнірі буде медійно відпрацьовувати екс-футболіст, якого на ряду з Жераром Піке нарекли президентом Kings League World Cup. Якщо ви хочете дізнатися, хто це – запрошую до свого телеграм-каналу, де крім цієї інфи є купа крутого контенту, що не потрапляє на перші шпальти.

А ще там є інформація про призовий фонд турніру – якщо Лебіга з Шевою переможуть, вони отримають кругленьку суму. Тому підписуйтеся!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты