Tribuna/Футбол/Блоги/По матчу Реала і Сіті, або не стріляйте в кіпера-він грає як може

По матчу Реала і Сіті, або не стріляйте в кіпера-він грає як може

10 апреля, 10:31
По матчу Реала і Сіті, або не стріляйте в кіпера-він грає як може

По матчу Реалу та Манчестера хочеться відмітити, що цей рахунок, в цілому, був на совісті воротарів.

Відверто по одному голу, і Ортега і Лунін привезли. Особливо це стосується першого м'яча імені Сілви - такі м'ячі і з такої дистанції більш-менш поважаючий себе кіпер повинен брати, хоча удар був і сильний. Але неправильно вистроєна стінка....

Слід зазначити,що Holland як завжди в Великих матчах, був непомітним його добряче прикрили, не давав шансу Рюдігер. Епізод характерний був в другому таймі, коли Holland навіть повертався назад відпрацьовував проти Вінісіуса- таким чином він якби показати хлопцям- "Ось так треба проти малого грати- жорсткіше, скорше )))

Цей факт каже, що з прямими обов'язками не складалося в норвежця,тому він хоча б трохи вирішив підробити і показати Родрі як треба відбирати м'ячі .

Це був матч - гойдалки, спочатку Сіті ошелешило, в тому числі ,завдяки Луніну мадридський колектив Анчелотті. Я думаю,що Карло не готував своїх хлопців до такого початку - всі як завжди мабуть думали, що перший матч - небагато голів всі дивляться один на одного і будуть показувати козирні карти у другому матчі. Але не так сталося -Реал зрівняв рахунок завдяки рикошету від Діаша,Камавінга добре пробив, в принципі вони з Чуамені в першому таймі більш-менш робили свою роботу. Ну а в м'ячах, які забили Фоден і Йошка- вони на совісті гравців опорної зони, це їх обов'язок не давати бити з такої дистанції гравцям суперника.

Нічия непоганий результат для обох колективів. Подивимося як буде в слідуючому матчі, адже найбільш небезпечний Реал є в перші 60 хвилин коли є сили у Вінісіуса і Родріго вони грають в енергозатратний футбол, часті ривки ставлять в неясне положення захист як то Родріго проти Аканжі в моменті з голом. А після 60 хвилини у МС будуть більше шансів у матчі відповіді, головне до цієї хвилини не пропустити)

В цілому Сіті фаворит.

А по Лондону....багато хто не розраховував на Баварію в тому числі і я, а коли Арсенал забив перший то всі казали, що от вам і Баварія от і ще один гвіздок по тренерській труні Тухеля. Але у Баварії є Кейн який вміло вів гру проти своїх знайомих ворогів з Арсеналом...

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Все посты