Tribuna/Футбол/Блоги/ТОП-3 найцікавіших пар 1/8 Кубка Іспанії

ТОП-3 найцікавіших пар 1/8 Кубка Іспанії

8 января, 21:34
ТОП-3 найцікавіших пар 1/8 Кубка Іспанії

Сьогодні пройшло жеребкування 1/8 Кубка Іспанії. Всього пар виявилося 8, але хотів би розібрати три найцікавіші.

На картинці вище можна побачити повний список пар:

Уніоністас - Барселона

Тенеріфе - Мальорка

Гетафе - Севілья

Осасуна - Реал Сосьєдад

Валенсія - Сельта

Атлетік - Алавес

Атлетіко Мадрид - Реал Мадрид

Жирона - Райо Вальєкано

Саме виділені пари я б хотів розібрати.

Розпочнемо з на перший погляд очевидної пари: Уніоністас - Барселона. Звісно фаворит тут зрозумілий, але найцікавіше у цьому матчі інше: який склад випустить Барслона, та чи побачимо ми боротьбу від Уніоністасу, або ж матч проти Вільярреалу був ''разовою акцією''? Раніше я вже писав, що каталонському клубу недостатньо ротації. Тому питання складу залишається для мене відкритим. Також відштовхуючись від складу хотів би побачити, чи виникнуть у Барселони чергові проблеми з аутсайдером, або ж нарешті ми дочекаємось впевненого розгрому від підопічних Хаві. Ну і питання на засипку: чи зможе світло на стадіоні Уніоністасу протриматися весь матч?

Наступний матч хотів би взяти Жирона - Райо Вальєкано. Фаворит тут теж все ж таки присутній, а саме Жирона. Але тут є інша сторона. Чемпіонат Іспанії виходить на початок фінішної прямої, а Жирона наразі йде пліч-о-пліч з Мадридським Реалом, і кожний матч у чемпіонаті, наймовірніше, будуть грати основні гравці, тобто ротації очікувати не слід. Саме з цього і випливає питання: яким складом вийде Жирона на кубковий матч? Нагадаю, що суботній матч проти Ельче, підопічні Мічела виграли із рахунком 0-2, випустивши на поле напів-резервний склад.

Ну і вишенька на торті - Мадридське дербі. Друге за величиною протистояння у Іспанії та одне з найтоповіших у світі. І саме воно станеться у 1/8 фіналі Кубка Іспанії. Звісно ця стадія є занадто раньою для такого матчу, але вже є, як є. У цьому столітті саме у кубку ці команди зустрічалися 5 разів. З них Атлетіко має 2 перемоги, а Реал відповідно 3. Цікавим є той факт, що ці клуби в період з 10 січня по четверте лютого зіграють аж тричі і наразі на кожний з цих матчів не можна назвати чіткого фаворита.Перша зустріч відбудеться у рамках Суперкубку Іспанії, друга у Кубку, а третя вже у Ла Лізі. І кожний матч скоріш за все буде зіграний у найоптимальніших кондиціях. З цього і випливає питання: у разі програшу у першому матчі чи зможуть підопічні Сімеоне (або ж Анчелотті) знайти правильний підхід до суперника вже у кубковому матчі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов