Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/Vidiscope/Олександр Тингаєв про повернення Суареса, Голландію та Луї ван Гала та темних конячок ЧС

Олександр Тингаєв про повернення Суареса, Голландію та Луї ван Гала та темних конячок ЧС

Футбольний коментатор Олександ Тингаєв, який під час чемпіонату світу працює на Першому Національному, розповів що надалі чекає на голландців, чи існує для уругвайців фактор Суареса та обрав темних конячок турніру.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
19 июня 2014, 20:29
1

Як перший матч показав, реально від Суареса збірна Уругваю залежна. Те, що він буде у другому матчі грати це, звісно, плюс для збірної Уругваю, але я не впевнений, що Суарес у оптимальних кондиціях. Його присутність на полі, його дух, його харизма, вона допомагатиме партнерам по команді, але тут постає питання, наскільки він у фізичних кондиціях готовий. Наскільки він готовий провести той же повний матч, але від Суареса, повторюся, судячи з першого матчу програного, збірна Уругваю, напевно, вимушені визнати залежна.

Тим більше перед чемпіонатом, я для себе розклав сітку і вивів по групах, по плей-оф і до фіналу свій прогноз. В моєму фіналі, це мабуть теж суб’єктивно, вийшли Аргентина і Німеччина. Звісно, я як вболіваю за Німеччину, ставлю у фіналі на Німеччину, я хочу фінал-90. Так само я поставив і аж до чвертьфіналу довів, як мінімум, аж у півфіналі програє, збірна Уругваю. От такий мій прогноз, поки що єдиний за перший тур, що відбулося, який поки що не справджується. Це єдина поразка перша, я просто не очікував, що Коста-Ріка зіграє так достатньо сильно.

 

Попри цю перемогу над іспанцями, я дуже вірю у збірну Голландії. Тому Луї ван Гал, який вже відомо, після чемпіонату світу очолить Манчестер Юнайтед, він розуміє, що у нього є зараз чемпіонат світу, він тренер сильний. Він цей рівень доводить і на топ-рівні працює не один, не два і, навіть, не десять років. Він розуміє, що цей чемпіонат, де він може на хорошій ноті його завершити, зігравши з Голландією, поставити гру, що він може робити. Він жорсткий тренер, він жорстко працює з командою, у нього дисципліна на першому місці. Тому є впевненість, що перемога над Іспанією, вона невипадкова. Голландія на цьому чемпіонаті може дійти, як мінімум, до півфіналу.

  

Я дуже, хочу вірити, що вистрелить Боснія. Перший матч вони хоча і програли, але достатньо хорошу і організовану гру продемонстрували в усіх лініях, тактично добре підготовлена команда. Я думаю, що це саме та темна конячка, яка може вистрілити і мінімум до чвертьфіналу дійти, як свого часу збірна України, нехай в України і група слабкіша була, але саме Боснія може вистрілити і до чвертьфіналу дійти, можливо навіть і півфінал у цієї збірної бути. Можливо, я помиляюся, але багатьом насправді симпатична збірна Боснії. Про Бельгію говорять, але я у Боснію вірю навіть більше ніж у Бельгію.

Другие посты блога

Все посты