Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Легка прогулянка чи бій Андердога ?

Легка прогулянка чи бій Андердога ?

Обговорюємо ставку обидві забьють за 1,7

Автор — Jeffersonfarfan
12 июля 2022, 11:00
Легка прогулянка чи бій Андердога ?

Ось і починаються вже перші матчі Ліги Чемпіонів і саме тут вже на бій починають виходити цікаві команди, однією з таких і є Буде Глімт. Так, так це той самий Буде що громив Рому (6:1) та ледь не довів Моура до інфаркту, коли переміг його ще й в ПО ЛК. За ними варто подивитись, адже Кнутсен на місці, хоч і відсторонений від ЛЧ, а гравці приблизно у своєму бойовому складі, тому можуть знову показати фуррор.

Інша справа в тому, що а чи потрібен сьогодні цей фуррор, адже по суті гра вже зроблена і навіть мінімальна поразка вже нічого не вирішить, а в те що навіть дубль Норвезців програє розгромно я не вірю. Тому думаю що буде велика ротація та Кнутсен ( його ассистент) дадуть пограти молоді та не будуть навантажувати основу перельотом через море в матч який вже вірішено. В Лізі зараз зовсім е Чемпіонська хода, а Мольде вже на 8 очок попереду і проблеми в них вагому. В 13 матчах пропущено 18 голів - більше одного за гру. А якщо взяти виїздні матчі то там ще гірше, вони програли три з шести вояжів при тому Одду (3:2), Мольде (3:1) та Вікінгу (2:0) - майже всім більш-меньш рівним суперникам, а навіть громивши андердогів вони пропускали від Хегусеуна та Саннерфьорду.

Причина помилок в захисті - сам стиль гри, адже комнада грає в 4-3-3 та 3-4-3 ситуаційно при цьому дуже високо зустрічає та має високу інтенсивність прессину і коли раніше цей новаторський для Норвегії стиль приносив дивіденти, то вже зараз суперники трішки призвичаїлись та мають протидію. Тобто команда не безгрішна і в ситуації коли можна перепочити думаю вони будуть змушені це зробити, адже не варто вбивати склад перед більш важкими матчами ПО.

Якщо придивитись уважніше то Класвік не такий вже й андердог, а повноцінний Чемпіон Фаррер, а там є такі бійці як Торсхавн, Вікігур і мають з року в рік стабільну практику в кваліфікації до Єврокубків. А з зростанням рівня Чемпіонату поступово рівень збірної вийшов вже з рангу Сан Маріно, Гібралтару чи Ліхтенштейну. Вони з футболу карликових країн напів-аматорів прийшли до футболу дрібних країн Європи, а грати на острові завжди важче суперникам.

В ЛЄ та ЛЧ вони вже з 2018 року і там вони давали супротив більш іменитим суперникам, так в 2018 році вони поступились Жальгірісу ( 1:2 та 1:1), в 2019 обіграли Тре Фіолі та Ритеряй, але програли Люцерну ( 0:1 та 0:1), в 2020 році поступились Янг Бойц (1:3) та Дандлоку (1:3), а переграли Динамо Тбілісі (6:1), а в 2021 році з боєм поступились РФШ ( 3:2 та 2:3) - тобто забити команда може і не црається грати в атаку.

Їхня схема така ж як і в Буде, 4-3-3 та 3-4-3 а стилістика гри схожа на них, тому за грою цікаво спостерігати і це не здається побиттям немовляти. В команди є цілий ряд гравців, які комбінують між собою та мають по 10 по системі гол+пас : Клатцекард (10+1), Фредеріксберг ( 7+9), Бьярталід (7-3) а також Да Сілва, який має 4 ассисти і майже 2,5 ключові передачі за гру. Навіть тут є свої таланти і скидати з рахунків той факт що вони хочуть поборотись на домашній арені для своїх фанів не можна. Тим паче тягар відповідальності з них знято вже жеребом суперника і гучно гуркнути дверима ще можливо.

Наша ставка: Обидві забьють за кф 1,7

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты