Tribuna/Покер/Блоги/Pokerbet/Poker Legend: одна з головних красунь покеру та бунтарка, яка на наступний день після випускного полетіла у Лас-Вегас, щоб зіграти свій перший турнір WSOP
Спецпроект

Poker Legend: одна з головних красунь покеру та бунтарка, яка на наступний день після випускного полетіла у Лас-Вегас, щоб зіграти свій перший турнір WSOP

Історія Марії Хо

Блог — Pokerbet
19 декабря, 17:00
Poker Legend: одна з головних красунь покеру та бунтарка, яка на наступний день після випускного  полетіла у Лас-Вегас, щоб зіграти свій перший турнір WSOP

Ми продовжуємо наш цикл статей про легенд покеру, в яких розповідаємо про найяскравіших і найвидатніших особистостей із світу цієї гри. У минулих випусках ми вже познайомилися з «найприємнішим чемпіоном світу» Хосейном Енсаном, лідером рейтингу «All Time Money List» Бріном Кенні. та найвідомішим покеристом світу Даніелєм Негреану.

Тепер настала черга розповісти про красу покеру. А саме про одну із головних красунь гри - Марію Хо. І повірте за привабливою зовнішністю ховається справжня покерна «вбивця», на рахунку якої чимало нагород та почесне місце у жіночому Залі слави покеру.

Тож Tribuna.com і блог Pokerbet приготували для вас матеріал, який познайомить вас ближче з однією із найяскравіших зірок покеру, що змогла прокласти собі дорогу до вершин цієї складної гри.

Раннє життя та початок покерної кар'єри

Народилась Марія Хо 6 березня 1983 в Тайвані, але через складні політичні та економічні умови її родина змушена була переїхати у США, а саме у Каліфорнію. Але не дивлячись на переїзд її батьки зберегли вірність своїм традиційним національним цінностям, а тому в стратегічною грою у житті Марії став не покер, а маджонг.

Взагалі традиційність її родини, яка йшла в супереч свободі та відкритості Каліфорнії стали головно. темою дитинства та ранніх років Марії. Як вона сама пізніше згадувала у ті роки вона була справжньою. бунтаркою в свої родині: вдягалась в супереч традиціям, фарбувала волосся та обличчя на яскравий манер, слухала «не ту» музику, а у підлітковому віці навіть втікала із дому на місяць.

В якийсь момент батьки не змогли впоратися з її вихованням та віддали Марію до приватної католицької школи для дівчаток, яка і змінила життя нашої героїні.

Після цієї школи Марія вступила до Каліфорнійського університету в Сан-Дієго, де вивчала психологію з планами продовжити навчання в аспірантурі. Але саме в цьому університеті вона познайомилася з покером. І гра її захопила на стільки, що вона щодня їздила до місцевого казино та грала там, іноді по 24 години на добу.

Але розповісти про своє нове захопленням батьками вона не наважилась, тож довчилась до кінця в університеті та отримала диплом. Але відразу після випускного Марія сіла в літак і полетіла до Лас-Вегасу грати свій перший турнір WSOP. Щоправда, поїздка виявилася невдалою. У результаті Марія повернулася до Лос-Анджелесу, де продовжила вивчати покер та гриндити. І все-таки вирішила розповісти батькам про покер.

Одна з найуспішніших жінок у покері

Протягом наступних кількох років Марія Хо продовжувала вигравати достатньо, щоб вести комфортний спосіб життя, а з батьками вдалось нарешті дійти компромісу - вони приймали її мрію, а вона допомагала, працюючи в сімейному бізнесі.

У процесі вона продовжувала вдосконалювати свої навички гри в покер і набувати важливого досвіду. Уся ця наполеглива праця нарешті окупилася на Світовій серії покеру (WSOP) 2007 року, де Марія Хо посіла 38 місце турнірі Main Event та виграла $237 865. Що ще важливіше, вона була останньою жінкою WSOP, і ця відзнака відразу зробила її досить відомою у світі покеру.

Що правда гроші від участі в турнірі швидко закінчились, адже Марія віддала мйже все своєму хлопцеві, який швидко все програв.

Але це вдалось компенсувати вже іншими успіхами. У період з 2007 по 2011 роки її вдалось оформити 12 призових місць на турнірах WSOP та ще три призи на WPT.

Цікавим є той факт, що не дивлячись на своє Тайванське походження у 2010 році на турнірі World Team Poker (WTP), де змагалися національні команди професійних гравців, Хо представляла збірну Китаю. І у підсумку саме Китай і став переможцем того турніру.

На сьогодні на рахунку Марії понад $5 200 000 за кар'єру, що є четвертим показником серед жінок за всю історію покеру. У 2007-му, 2011-му і 2014-му роках вона отримала звання «WSOP Main Event Last Woman Standing», тобто дівчина-гравець, яка найдовше протрималася в турнірі. А взагалі вона оформила дев'ять виходів на фінальні столи турнірів WSOP, але жодного разу так і не зуміла виграти бажаний трофей.

Проте її послужного списку вистачило на те, щоб у 2018 році її номінували та включили до Жіночого Залу Слави Покеру.

Суперзірка, яка інколи грає в покер

Краса та успіхи в покері зробили Марію настільки популярною, що з рештою вона почала все менше часу приділяти покерним турнірам і все більше приділяти увагу іншим напрямкам.

Так вона стала одним із головних покерних експертів та коментаторів на телебаченні та підчас прямих трансляцій. Хо працювала на таких відомих каналах, як NBC Sports, CBS Sports та ESPN 360, де коментувала покерні шоу «Super High Roller Bowl», «The Final Table», та «Heartland Poker Tour». Також вона була ведучою «Poker Night: The Tour» та досі коментує усі головні події WSOP.

Окрім шоу пов'язані з покером Марія також брала участь у таких відомих проектах «Amazing Race» та «American Idol».

А в 2016 році вона стала капітаном команди Лос-Анджелес в шоу Global Poker League, до якої обрала українця Євгена Качалова та зірку серіалу «Breaking Bad» Аарона Пола. Під керівництвом Марії її команда вийшла в плей-офф.

Разом з Даніелем Негреану, Марія Хо стала справжнім обличчам покеру та його амбасадором у світі. Використовуючи свою популярність, Марія популяризує покер, особливо серед жінок, які, як вона сама вважає, досі не достатньо представлені на великих турнірах.

Ну а якщо вас теж захопила історія Марії Хо і ви теж захотіли пройти шлях від простого любителя до Зали слави, то вірним початком в цьому стане реєстрація та гра на платформі Pokerbet. Де доречи 23 грудня пройде супер-турнір Pokerbet Million з гарнтією в 1 000 000$. Реєструйтесь, вигравайте та ставайте на шлях легендарного чемпіона.

Другие посты блога

Все посты