Tribuna/Покер/Блоги/Покер на коротке/Філ Хельмут продає маски по $17, Ботез все ще звикає до гри, а покер-руми, які покинули Україну терплять збитки

Філ Хельмут продає маски по $17, Ботез все ще звикає до гри, а покер-руми, які покинули Україну терплять збитки

Короткі покерні новини з усього світу

2 апреля, 14:54
Філ Хельмут продає маски по $17, Ботез все ще звикає до гри, а покер-руми, які покинули Україну терплять збитки

За останні дні в покері відбулось багато події та з'явилось чимало новин. Ось наша підбірка найбільш цікавих.

Філ Хельмут запустив продаж масок по $17 за одиницю

Ще зовсім нещодавно Філ Хельмут критикував Айка Хекстона за те, що той досі носить на турнірах захисні маски від коронавірусу, і ось з'явилась новина, що Філ запустив виробництво та продаж масок власного дизайну.

Цінник на одну одиницю $17. Рівно стільки, скільки браслетів WSOP виграв Хельмут за кар'єру. Але згодом сам Філ заспокоїв усіх, що це був лише жарт та розіграш на 1 квітня.

Александра Ботез все ще звикає до покеру та його несподіванкам

У березні популярна шахістка Александра Ботез приєдналась до команди покер-руму GGPoker та стала офіційним представником бренду.

Ботез останні кілька років дуже багато часу приділяє грі в покер і навіть здобула перемогу в одному з турнірів PCA 2023 року, але її все ще дивують несподіванки, які підкидає її гра:

Покер-руми, які покинули Україну терплять збитки

Ще у 2022 році покер-рум partypoker прийняв рішення залишити ринок України, мотивував це рішення бажанням зосередитись на найбільших ринках у світі.

Але як виявилось це рішення себе не виправдило. Як стало відомо зі звітів збитки компанії Entain, яка володіє покер-румом, у 2022 році склали 120,4 мільйона євро, а у 2023 сягнули 985,88 мільйона.

На цьому фоні компані вирішили продати бренд partypoker і виставила цінник у $150М. При тому, що колись ринкова вартість покер-руму оцінювалась у 5 мільярдів доларів.

Другие посты блога

Все посты