Tribuna/Футбол/Блоги/Наші News/Французи перемогли швейцарців 5 - 2

Французи перемогли швейцарців 5 - 2

Збірна Франції одна з небагатьох європейських збірних яка ще радує своїх вболівальників. 20 червня, французи зустрічались зі збірною Швейцарії. Глядачі не підозрювали, що в цьому матчі на них чекає цікавий і гольовий матч. Розвідка зайняла не більше п’яти хвилин.

Блог — Наші News
Автор — Our-News.org
25 июня 2014, 21:17

Збірна Франції одна з небагатьох європейських збірних яка ще радує своїх вболівальників. 20 червня, французи зустрічались зі збірною Швейцарії. Глядачі не підозрювали, що в цьому матчі на них чекає цікавий і гольовий матч. Розвідка зайняла не більше п'яти хвилин - повідомляють останні новини дня.

Вже на шостій Карім Бензема змістився з лівого флангу в центр і з 22 метрів спробував закрутити м'яч у дальню "дев'ятку" - неточно. Три хвилини потому Оттмар Хітцфельд був змушений провести першу заміну - замість Стіва фон Бергена місце в центрі оборони зайняв Філіп Сендерос.

А ось його кривдник Олів'є Жиру, у другому турі з'явився в "основі" і на 17-й хвилині вивів французів вперед. Нападник "Арсеналу" здорово вистрибнув після навісу з кутового і пробив головою метрів з 12 - Дієго Бенальо до м'яча дотягнувся, але марно.

Тільки но швейцарці розіграли м'яч з центру поля, як перевага французів подвоїлася. Підкарауливши необережну передачу Валона Бехрамі назад, Бензема переадресував м'яч на хід Блезу Матюйді, який більярдним ударом поклав снаряд у ближній кут.

Швейцарці спробували підвищити темп і навіть забили, от тільки зробив це Граніт Джака з офсайду. У наступному епізоді ні про яке положення "поза грою" мови не було, але опинився на добиванні після удару Мехмеді Джака відправив м'яч щільно зі штангою.

За хвилину швейцарці подарували суперникові вірний момент. Йохан Джуру сфолив у штрафній на Бензема, проте форвард "Реала", взявшись особисто виконати пенальті, вдарив не кращим чином. Його помилку міг виправити зреагувала на добивання Йоан Кабай, але від його голови м'яч потрапив у поперечину.

Як тільки здалося, що швейцарці прийшли в себе, французи забили втретє. Бензема кинув у прорив по флангу Жиру, який віддавав Матьє Вальбуена вже на порожні ворота. 3:0 до перерви - хто б міг подумати?

У другому таймі гра на зустрічних курсах продовжилася. Обмінявшись кількома неточними ударами здалеку, суперники пішли в штикову. Мехмеді на 65-й хвилині примудрився запустити м'яч у небеса від кордону воротарського, і покарання послідувало негайно. Сендерос не влучив по м'ячу після закидання в штрафну швейцарців з глибини, і Бензема в дотик переправив снаряд у сітку. 4:0 - перемога у "триколірних" була в кишені.

Однак атакувати вони не кинули. Більш того, атакували тепер не тільки нападники, а й захисники. Спочатку до воріт прорвався Патріс Евра, що запустив м'яч над поперечиною, а пару хвилин по тому черговий удар по самолюбству швейцарців завдав Мусса Сіссоко. Хавбек "Ньюкасла" підключився по правому флангу і низом відправив м'яч у дальній кут після ювелірної передачі Бензема.

Піймавши кураж, французи, мабуть, вирішили повторити недавню феєрію, коли вони відвантажили вісім м'ячів Ямайці. Бенальо крутився, немов білка в колесі, в одному з епізодів з інтервалом в пару секунд відбивши три удари із забійних позицій. Це, правда, не завадило швейцарцям розмочити рахунок. Блерім Джемайлі відправив м'яч під "стінкою" прямим ударом зі штрафного, заставши Юго Льоріса зненацька.

Але і це ще було не все. На 87-й хвилині Джака зловив м'яч в штрафному після передачі Гекхана Інлера з центру поля і при повному потуранні Лорана Косцельни прошив Льоріса найпотужнішим ударом. Забивши два м'ячі у кінцівці, швейцарці зберегли обличчя, тоді як французи практично гарантували собі перше місце в групі і де-факто можуть готуватися до плей-офф.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов