Ігрове поле

Ігрове поле

Блог — my waterpolo
Автор — Valeriya Dorofeyeva
13 марта 2021, 15:37
1
Ігрове поле

Ігрове поле

Басейн для водного поло

Ігрове поле для чоловічих, довжина (відстань між лицьовими лініями) 30 метрів, ширина 20 метрів.

Для жіночих команд довжина (відстань між лицьовими лініями) повинна становити 25 метрів, а ширина 17 метрів.

Особові лінії або межі ігрового поля повинні бути на відстані 0,3 метра від лінії воріт. З обох сторін (по довжині) ігрового поля встановлюються ворота.

Ворота для водного поло це дві вертикальні стійки і одна горизонтальна перекладина. Їх товщина повинна становити 75 сантиметрів і повернені вони в сторону ігрового поля. Раму воріт фарбують в білий колір.

Установка воріт здійснюється строго по середині поля і на відстані 0,3 метра від межі ігрового поля. Внутрішня ширина воріт повинна бути 3 метри. Висота воріт повинна становити 0,9 метрів, це відстань від нижньої частини поперечини до дзеркала води. Дане правило діє для басейнів з глибиною від 1,8 метра.

При проведенні ігор аматорських чи професійних команд в басейнах з перемінним дном, правилами передбачається установка воріт на глибині від 1,5 метрів, але таким чином, щоб нижній край поперечини був на відстані 2,4 метра від дна басейну. Температура води в басейнах для водного поло повинна бути від 16 градусів Цельсія, це мінімально можливе значення.

Другие посты блога

Ігрове поле
13 марта 2021, 15:37
1
Все посты