Tribuna/Футбол/Блоги/Без пафосу - про головне/Травми, що стали на заваді участі провідних гравців на бразильскому мундіалі

Травми, що стали на заваді участі провідних гравців на бразильскому мундіалі

В данному матеріалі, я, Карпенко Артем, спробую розібратися, який зв’язок між травмами виконавців, які стали на заваді їх участі на мундіалі.

28 января 2014, 16:48
8

Нажаль, вже традиційно, перед кожним мундіалем, із різних куточків світу доносяться неприємні звістки про тяжки травми окремих футболістів, через які вони будуть змушені пропустити основний футбольних форум чотириріччя.

Першим дзвіночком, була травма Тео Уолкотта, яку він отримав у тому злополучному матчі англійського кубку у грі із Тоттенхемом. Прикро ще більш, від того факту, що Уолкотт був змушений пропустити попередній мундіаль, і знову та сама історія, яка стала на заваді здійсненню мрії, цього безумовно талановитого виконавця, та лідера англійської збірной. Такого реактивного крайку, ой як буде не вистачати Рою Ходжсону у його тактичних побудовах, вже ходять розмови, що у якості альтернативи розглядаються варіанти Андреса Таусенда із Тотенхема та Рахіма Стерлінга із Ліверпуля, відповідно. Але, все одно, Уолкотт - "мотор" та бієць, який був найкращим у відборочному циклі, та у деяких матчах, самотужки вирішував долю окремих матчах, на своїх лідерських якостях вирішував епізоди на користь англійців.

Справжнім шоком, стала звістка яка прилетіла минулого тижня із Франції. Радамель Фалькао, у грі проти напів-професійної команди четвертого(!!)французського дивизіону чемпіонату Франції, зазнав розриву хрестообразних зв'язок, і вилетів з гри на термін близько пів-року. Очевидно, що про участь на бразильскому чемпіонаті Радамель може забути, хоча його духу, його бажанню може позаздрити кожен, і як наслідок - різні інформаційні агенства почали розповсюджувати інформацію щодо того, що маленька можливість відновитися до літа все ж таки є. Лікар, що оперував "el tigre", дав обнадійливий прогноз щодо відновлення свого паціента.Напрошується питання до Клаудіо Раньєрі- "пане Клаудіо, чи зовсім була виправданою поява у основному складі(!) на матч проти напів-любителів(!), такого виконавця? Наприклад, травми Радамелю завдав вчитель географії, який просто не встиг за швидкістю, та пішов у жорстокий стик, чим і спричинив такі жахливі наслідки.

І накінець, позавчора, прилетіла звістка з Англії, що гравець Евертона, та лідер Коста-риканської збірної Брайан Ов'єдо, отримав подвійного зламу ноги, та 100% пропускає ЧМ. Сталося це, вгадайте, у матчі якого турніру? Правильно, знову кубкового, проти маловідомого "Стівенейджу". Усі три резонансні травми, сталися під егідою кубкових змагань, і якщо Тоттенхем відноситься до клубів розряду "ТОП", то Стівенейдж, та Мон(скорочена назва команди), це андердоги, які просто не могли нав'язати серйозної боротьби навіть третьому складі Монако та Евертона, відповідно.

Мораль - чи треба ризикувати своїми лідерами на таких ранніх стадіях, проти команд яким втрачати нічого, та за рахунок бійцівських якостей вони намагаються нав'язати конкуренцію "елітним" гостям? Сподіваюся, після цих новин, тренери будуть прискіпливіше обирати склад на кубкові ігри, та будуть тримати у голові минулі події. Але, Тео Уолкотту, Радамелю Фалькао, Брайану Ов'єдо у здійсненні їхньої найоголовншої мрії - цим вже ніяк не допоможеш...

Залюбки продовжу обговорення цієї теми із бажаючими на своїх сторінках у соц. мережах - додавайтеся у друзі вконтакті, фоловте мене у твітері, посилання розташовані нижче =) twitter.com/karpo007

Лучшее в блогахБольше интересных постов