Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/З українкою Светківською відверто не хочуть боксувати в ММА. Суперниці відмовляються, коли бачать її поєдинки

З українкою Светківською відверто не хочуть боксувати в ММА. Суперниці відмовляються, коли бачать її поєдинки

А для нового бою ледь знайшли візаві.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
16 декабря 2021, 15:00
3
З українкою Светківською відверто не хочуть боксувати в ММА. Суперниці відмовляються, коли бачать її поєдинки

А для нового бою ледь знайшли візаві.

Спортсменка В1 ММА Анастасія Светківська потужно рухається у змішаних єдиноборствах. 24 роки, рекорд 8 перемог та одна поразка, а також регулярні турніри з бразильського джиу-джитсу між професійними боями.

Але потенційні суперниці все частіше відмовляються зустрічатись з нею. Деякі, після того, як бачать відеозаписи поєдинків.

Светківська готувалась на 19 грудня, але від бою відмовилось десять суперниць

Анастасія готувалась на 19 грудня до турніру Zaruba в Одесі. Декілька спортсменок відмовились виходити на неї одразу, поки не було отримано домовленість із грузинкою Софією Багішвілі. Проте, за шість днів до зустрічі, знялась і вона – через коронавірус.

За останні три дні загалом відмовились від зустрічі десять спортсменок. Дехто казав про недостатню кількість часу, а четверо спочатку відповіли, що готові. Проте, отримавши відеозаписи поєдинків Светківської, також відмовлялись.

«Підготовку ми розпочали після відновлення, оскільки я мала травму, і один турнір ми вже пропустили. Підготовка тривала приблизно 4 тижні.

Безумовно, морально складно коли суперниця відмовляється від бою або злітає», – розповіла Анастасія.

Менеджер В1  ММА вірить, що українка може не просто потрапити в UFC, а і провести там бій за пояс

Светківська – активна спортсменка. Вона регулярно боксує в ММА та регулярно виступає на турнірах із бразильського джиу-джитсу. А також коментує професійні бої – наприклад останній Mad Cage у Києві.

Кирило Медведовський – менеджер В1 ММА впевнений, що ми можемо побачити українку в UFC вже за рік:

«Ми всі чекаємо поєдинку Насті – він відкладався через багато факторів. Зараз ми сподіваємось, що все нарешті відбудеться – ми все-таки знайшли суперницю.

Ми чекаємо від Светківської тільки перемоги. Я бачу в ній дуже перспективну спортсменку, кар’єра якої може розвиватись дуже швидко. Буквально за рік вона може потрапити в UFC, а через декілька років можемо вже і побачити її бій за пояс.

Настільки далеко я бачу її перспективи та вірю у неї».

Светківська все-таки проведе бій 19 грудня. Суперниця – потужна спортсменка із Азербайджану

19 грудня на турнірі Zaruba в Одесі Анастасія Светківська зустрінеться із Улькер Абасзадзе. Спортсменка із Азербайджану має сильну ударну базу – вона чемпіонка країни по муай-тай та регуляно виступає за правилами кікбоксингу.

А також одна з тих, хто, побачивши поєдинки українки, не відмовилась виходити на бій проти неї. Тому варто очікувати сильне протистояння різних шкіл ММА та один з найяскравіших поєдинків вечора.

«Насамперед, моє завдання – виграти. Дуже хочу показати, наскільки я виросла в плані техніки. Чекаю на спокійну, але дуже впевнену роботу як у стійці так і в партері. Хочу грати у свою гру!

Я продовжувала готуватися, налаштовувалась на поєдинок. Цього разу була впевнена, що все відбудеться.

Під кожну суперницю ми змінювали роботу, але й не забували мої напрацювання та мої сильні сторони. Звичайно ж, кожну суперницю я дивилася, і не один раз, оскільки я вважаю, що боєць теж повинен думати як йому працювати і в які моменти з цим противником», – розповіла Светківська за декілька днів до бою.

Другие посты блога

Все посты