Tribuna/Футбол/Блоги/Історія Арсенала/Тео Волкотт і фінали національних збірних

Тео Волкотт і фінали національних збірних

Арсен Венгер не любить турнірів національних збірних. Він вважає що ця марна трата сил та енергії футболістів, які грають в клубний футбол. Можна наводити дуже багато прикладів спортсменів, але сьогодні мова йтиме про легенду «Арсеналу» Тео Волкотта. І так, Тео Волкотт ... Дебютував за збірну Англії у віці 17 років і 75 днів 30 травня 2006 році в матчі проти Угорщини. У 2006 році їде на Чеміпонат світу в Німечинну, де його візьме тренер «левів» Свен-Йоран Ерікссон.У заявці збірної Англії на Чеміонаті світу у 2006 році брати участь три канонірів: Ешлі Коул (№ 3), Сол Кемпбелл (№ 12)...

Автор — kiano
29 октября 2016, 10:19
1

Арсен Венгер не любить турнірів національних збірних. Він вважає що ця марна трата сил та енергії футболістів, які грають в клубний футбол. Можна наводити дуже багато прикладів спортсменів, але сьогодні мова йтиме про легенду «Арсеналу» Тео Волкотта. І так, Тео Волкотт ... Дебютував за збірну Англії у віці 17 років і 75 днів 30 травня 2006 році в матчі проти Угорщини. У 2006 році їде на Чеміпонат світу в Німечинну, де його візьме тренер "левів" Свен-Йоран Ерікссон.У заявці збірної Англії на Чеміонаті світу у 2006 році брати участь три канонірів: Ешлі Коул (№ 3), Сол Кемпбелл (№ 12), Тео Уолкотт (№ 23). Ешлі Коул зіграв у всіх 5 матчах від дзвінка до дзвінка (три у групі, в 1/8, в 1/4). Сол Кемпбелл вийде на заміну в матчі зі Швецією на 56 хвилині,замінивши Ріо Фернінанда. Для Сола Кемпбелла це буде його останній матч на чемпіонаті світу.Тео Уолкотт так і просидів всю «світову» кампанію на лавці. Незабаром Коул переходить в «Челсі», а Кемпбелл в «Портсмут».

Євро-2008. Уолкотту вже 19, але він не поїде в Австрію і Швейцарію, так як ніхто з англічан не поїде. Англія не пройде Євровідбір, пропустивши вперед в групі Хорватію. Чемпіонат світу з футболу - 2010 у ПАР. Тео Волкотту вже 21 рік. Фабіо Капелло не взяв вінгера на світовий мундіаль. Тео Уолкотт згадує: «Перед тим, як відправитися в Південну Африку, ми проводили збір в Австрії.Під час тренувань я втратив упевненість в собі. На другий день зборів під час двохсторонки я змістився в центр з мого правого флангу. Несподівано Капелло почав волати щосили. Тренування зупинилася, і всі завмерли, дивлячись на свої ноги і гадаючи, в чому ж справа. «Тео, я вб'ю тебе, якщо ти ще раз змістився в центр таким чином», - прокричав Капелло. Я так і не дізнався, що від мене вимагалося. Я був в замішанні. Через те, що тоді я багато часу був травмований, моя впевненість в собі була слабкою, але ніхто не допоміг мені! Якщо ти бос, ти повинен бажати, щоб всі грали добре. Ти повинен надихати гравців. Але той випадок вбив мене. Я знав, що зі мною обійшлися несправедливо. Пізніше Капелло повинен був назвати 23-х осіб, які відправляться в ПАР. Я був упевнений на сто відсотків, що я буду в їх числі. Ви хочете знати, наскільки я був в цьому впевнений? Добре, я зібрав свою сумку! У день, коли склад повинен був бути оголошений, я відправився на поле для гольфу, яке знаходиться неподалік від мого будинку. Під час гри в гольф Капелло подзвонив мені на мобільник. Він не став вдаватися в розлогі міркування і просто повідомив мені, що шкодує, але я не потрапив до складу і на ЧС не поїду. Я був у шоці! Я навіть трохи поплакав. Я поважав рішення Капелло, але за пару днів я відчув на собі всю палітру емоцій. Я був ошелешений, шокований, засмучений і злий! ».На той чемпіонат Капелло не взяв нікого з «Арсеналу». Правда команда Капелло далеко не зайшла, вийшовши з групи з другого місця з 5 пунктами в 1/8 поступилася збірній Німеччини.Євро 2012, яке проходило в нас в Україні та сусідній Польщі, для Волкотта буде першим в карєрі.На той час Волкотту вже 23 роки, він сформувався як класний футболіст та боєць. Грати на Євро-2012під символічним номером 7. Крім нього, на Євро з Арсеналу ще поїде Алекс Окслейд-Чемберлен (під номером 20), для якого це буде також дебют на такому рівні. Інший канонір Джек Вілшир через травму щиколодкине встигне відновитися і на Євро-2012 не поїде. В складі "левів" буде також майбктній канонір Денні Велбек (номер), який ще гратимеза манкунціанців.

 

Що було на Євро-2012 в Україні з Волкоттом в Донецьку та Києві?Чому Євро-2012 стало для Волкотта останнім фінанлтним турніром, в якому він брав участь? Ви це дізнаєтеся в наступній частині.Якщо Вам сподобалась стаття - ставте лайк. Дякую!!!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты