Tribuna/Баскетбол/Блоги/Зірки НБА у образі Марвел-героїв

Зірки НБА у образі Марвел-героїв

Автор — vintagebasket
22 апреля, 22:38
2
Зірки НБА у образі Марвел-героїв

Джоель Ембід / Халк

Ембід може бути не таким великим і зеленим, але він точно підходить до того, що робить Халка фантастичним. Інтенсивність, яку він демонструє щоночі, і його сила відповідають тому, що я вважаю найсильнішим родоводом Месника. Тільки от, бережи будь ласка свої "ахілесові п'яти". Хочеться бачити серію повно-цінно!

Кевін Дюрант / Росомаха

Хлопець — мандрівник, який мандрує з міста в місто, але вони були найкращою командою, коли він був із "Людьми Ікс" Голден Стейт. Дюрант також може мати адамантієвий скелет, який відновився після травми в 2019 році.

Карі - Володарь Уоріорз

Що ж, Карі та Чорна Пантера мають багато спільного. Вони обидва походять із династій у своїй галузі. Карі, безсумнівно, є правителем Голден Стейт як зараз, так і в минулому.

Лука Дончич

Лука Дончич відомий як "Великий чарівник" НБА. Завдяки своєму хірургічному підходу до гри словенець став однією з найбільш містичних фігур ліги. Під час виступів у НБА чарівність Дончича була і є на висоті, і найжахливішим є те, що він навіть не продемонстрував нам повної міри своїх здібностей. Але, ось по першій грі ну, треба мабуть, якісь висновки робити.

Яніс Адетокумбо / Залізний кулак

У історії Marvel не так багато грецьких персонажів, з якими було б цікаво порівняти цього хлопця. Однак, є один хлопець, якого він мені нагадує. Яніс — Безсмертний Залізний Кулак. Це може здатися дивним вибором, але цей хлопець має нестримні здібності.

Джиммі Батлер / Блейд

Джиммі Батлер і Блейд такі схожі. Блейд з'являється лише тоді, коли вампіри та Джиммі з'являються в плей-офф. Вони обидва мають запальний настрій. Але цього року щось пішло не за фортуною. Є прихильники кіно з Уеслі Снайпсом?

Нікола Йокіч / Тор

У той час, як Ембід є Халком зі своєю потужною рамою, Йокіч також має раму. Хоча Йокіч виглядає варваром, чому б не порівняти його з Тором Marvel. Вони обидва з чужих країн, і як тільки вони опустилися на нову територію, вони стали силою.

Джейсон Тейтум / Людина-павук

JT стає Людиною-павуком переважно тому, що вони виросли серед інших персонажів Marvel. Починаючи з 19-20 років, Тейтум був у цій лізі і щороку покращувався. Людина-павук протягом багатьох років був найвідомішим супергероєм Marvel. Можливо, для гравця настав момент стати тим хлопцем. Команда йому в цьому допоможе.

На основі матеріалу із порталу Medium. Насправді, все почалося із цього арту.

Тут трохи інакша трактовка: Капітан Дюрант Америка. Тор це Шей. Павук це Мітчел. Росомаха це Кавай. Інших пізнали?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты