Tribuna/Единоборства/Блоги/Розвиток бойових мистецтв/Жіноча частина Збірної України з ММА готується до Чемпіонату Європи

Жіноча частина Збірної України з ММА готується до Чемпіонату Європи

Підготовчі збори проходять в м.Київ під керівництвом Олександра Дудочкіна.

Автор — MMA Ukraine News
6 июня 2019, 16:37
1
Жіноча частина Збірної України з ММА готується до Чемпіонату Європи

Дарина Гарбар - зірка ММА України цього 2019 року. З початку у лютому вона стає Чемпіонкою України серед юніорів, а потім у квітні вона яскраво стає Чемпіонкою України серед дорослих. Зараз Дарина проходить підготовчі збори до Чемпіонату Європи, який буде проходити в Італії з 18-23 червня 2019 р.

Розкажи, в якому настрої проходять збори в Києві??

- Збори проходять в позитивному та зарядженому на перемогу настрої. Всі спортсмени готуються старанно.

У підготовці, на що більше дає акцент Олександр Дудочкін, техніка, силова чи може психологічна підготовка?

- На мою думку, акцент робиться на техніку, витривалість та психологічну підготовку, що є дуже важливим, зважаючи на те, скільки часу залишилось до Чемпіонату.

Як думаєш, скільки золота на Чемпіонаті Європи може взяти жіноча частина Збірної?

- Не хочу загадувати на перед, але можу сказати однозначно, жіноча частина тренується совісно та прикладає максимум зусиль, щоб отримати максимально гарний результат по підготовці та в висновку по перемогам.

В твоїй ваговій категорії 10 спортсменок з різних країн, кого вважаєш основним конкурентом та чому?

- Ніколи не поділяла на сильних та слабких конкурентів, оскільки до всіх своїх конкурентів я маю повагу і ніколи не можна недооцінювати того чи іншого супротивника.

А навіщо тобі це, я маю на увазі виступати з ММА? Який в тебе мотив виходити в клітку, часто терпіти біль, але все-таки битися до перемоги?

- Родом я не з Києва і першочерговою метою мого переїзду, було саме заняття ММА в моєму клубі. Мені дійсно подобається тренуватись та показувати результат моїх тренувань. Ще важливим «мотивуючим фактором» для мене є фундамент в обличчі моїх тренерів, родини, одноклубників та людей, які мене підтримують на моєму шляху. Також, не мало важливим, є мотив того, щоб не розчарувати не тільки людей, які мене підтримують, але й залишатись гідним прикладом для молодшого брата.

Дарина тренується в СК «Фенікс» м.Київ. Тренери: Вадим Ващенко, Віталій Крохмалюк, Микола Чорний.

XSport: Чемпіонат України з ММА 2019. 

 

 

Другие посты блога

Все посты