Tribuna/Футбол/Блоги/Зберігайте спокій!/Чому повернення Мілевського в Динамо - це круто?

Чому повернення Мілевського в Динамо - це круто?

Артем Мілевський став вільним агентом, не без скандалу залишивши Динамо Брест. А паралельно Динамо Київ шукає нападника. Чи не доля (фатум) це?

Автор — DmSorry
20 июля 2018, 13:27
16
Чому повернення Мілевського в Динамо - це круто?

Артем Мілевський розірвав контракт за обопільною згодою сторін з Динамо Брест. І одразу пішла маса чуток про те, що Артем знову налажав, себто загульбенив. Ще існує версія, що Артем побив глечики з головним тренером, розказавши йому все, що він про нього думає. В цей час десь під Києвом, в районі Конча-Заспи, один білоруський тренер (о, Боже, збіг) мудрує кого ж придбати на позицію нападника. Тому блог "Зберігайте спокій!" пропонує зрозуміти "Чому повернення Мілевського в Динамо - це круто?".

1. Динамо реально потребує форфарда.

Після завершення сезону Динамо покинуло два нападники - Мораєс та Мбокані. Якщо Мбокані ще не визначився з новим клубом, то Мораєс вже перейшов у стан одвічного супротивника киян - Шахтаря. І наразі в Динамо два нападники - не надто результативний Бесєдін та перспективний Русин. І ось вже на носі початок ЧУ та  гра за Суперкубок, а Динамо так і не знайшло форварда. Але! Парам-пам-пам! Інтернет вибухає новиною, що Мілевський стає вільним агентом. Вболівальники заговорили про те, що можливо б повернути Артема? Чому ні - Артем зараз у прекрасних кондиціях. Чемпіонат Білорусі почався раніше. Артем є одним з кращих у клубі за системою гол+пас, та найкращим асистентом. Можливо, саме зараз Артем у найкращій своїй формі після відходу з Динамо. Так, Артему вже 33. Але це колосальний досвід, який так потрібен Динамо та молодим гравцям. Приміром тому ж Бесєдіну, Русину, Циганкову, Шапаренку (і я не про нічні клуби). Чемпіонат Білорусі слабкий? Так, але якшо прибрати з УПЛ Динамо та Шахтар, то ми будемо десь на одному рівні. А в чемпіонаті Білорусі Мілевський грав у середняку і все одно показував гідну статистику. 

2. Прихильність вболівальників.Так-так, ви не помилились. Згадаємо матч кваліфікації ЛЄ Дніпро - Хайдук. Якими оплесками тоді зустрічали Артема. Або ж недавній матч брестського та київського Динамо. Мілевський - зірка українського розлива. Це та людина, на яку люди ходять на стадіон (без іронії). Окрім реклами УПЛ, це спосіб повернути хоч якусь частку людей на стадіон. Артем залишав Динамо капітаном та улюбленцем публіки. Тож це було б фантастичне повернення для вболівальників. Адже таких хлопців, що обіцяють грати лише за Динамо в Україні мало (привіт, Мораєс). Віданність.

3. Цікавість УПЛ.Я думаю, що не один я солодко дрімав на матчах рідної УПЛ. А іноді навіть не наважувався вмикати (прости, Господи). Що могло б змінити це? Артем Мілевський. Умовний матч Динамо  - Олександрія не дуже оцінять пересічні вболівальники. А уявімо, на хвилинку, що Артем повернувся. І всім (декому) буде цікавіше спостерігати за цим матчем та УПЛ в цілому. Артем - реклама УПЛ (хай не найбільшого масштабу). Це хайп. Я вже уявляю кількість коментарів під новиною "Артем Мілевський повертається в Динамо". 

Ось чому повернення Мілі в укрфутбол - це круто.