Tribuna/Футбол/Блоги/:Ya - Спортивний дизайн/Якою може бути нова емблема «Вереса» – варіант нашого блогера

Якою може бути нова емблема «Вереса» – варіант нашого блогера

Напередодні конкурсу представляю свій варіант

Автор — andriirivne16
23 апреля 2021, 22:12
29
Якою може бути нова емблема «Вереса» – варіант нашого блогера

Від редакції: ви знаходитеся в блозі :Ya – Спортивний дизайн. Його автор робить пости на дизайнерську тематику. Підтримайте його плюсами, коментарями і підпискою!

***

Нещодавно рівненський клуб оголосив, що незабаром проведе конкурс на новий логотип. Обурлива реакція багатьох фанатів видається зараз досить дивною, адже «Вересу» справді потрібно оновити емблему. Принаймні, освіжити її. До цього прив’язують ще й Дмитра Поворознюка, який обіцяв представити ще варіанти від себе.

Емблема «Вереса» була у мене у планах вже давно, проте реалізувати та показати її не було нагоди. Я вирішив, що не буду чекати початку конкурсу, щоб опублікувати цей пост, а зроблю це зараз, щоб зрозуміти, чи подобається лого хоча б комусь, та мати ще час за потреби виправити помилки або додати щось нове.

Формат конкурсу не оголошувався, тому не знаю, чи емблему обиратимуть уболівальники у відкритому голосуванні, чи цим займеться представництво клубу у обмежених колах, як це зробили у 2015 році під час відродження команди. Я не є професійним дизайнером, а лише починаю цим займатися, до того ж розумію, що варіантів буде достатньо (як хороших, так і не дуже. Згадаймо голосування за ребрендинг вінницької «Ниви» та шалені логотипи, які тоді пропонували), а отже конкуренція буде високою. Це не агітаційний пост, тому якщо голосуваня буде відкритим, звісно, що обирайте той варіант, який вважаєте найкращим.

Моє бачення логотипа

Домашня та виїзна форми

Лучшее в блогах
Больше интересных постов