Tribuna/Прочие/Блоги/ЦЦУшня/CM Punk повернувся, але не в WWE. Індустрія від цього тільки виграє

CM Punk повернувся, але не в WWE. Індустрія від цього тільки виграє

Молодий промоушен All Elite Wrestling, схоже, починає серйозну конкуренцію з монополістами про-реслінгу.

Блог — ЦЦУшня
Автор — Garry May
22 августа 2021, 22:51
CM Punk повернувся, але не в WWE. Індустрія від цього тільки виграє

Молодий промоушен All Elite Wrestling, схоже, починає серйозну конкуренцію з монополістами про-реслінгу.

Найяскравіша зірка WWE початку десятих CM Punk здійснив довгоочікуване повернення в реслінг. Вийшло це дуже атмосферно, але не так грандіозно як це собі раніше уявляли фанати "Найкращого у світі" – він просто з'явився на прем'єрному епізоді шоу Rampage від AEW 20 серпня. При чому, інсайдери повідомляли про це вже давно, і навіть називали точну дату.

Але, тим не менш, цей дебют має просто-таки здійснити вибух у всій індустрії. У Панка мільйони фанатів по всьому світу, і, зрозуміла річ, тепер їх погляди щотижня будуть прикуті до шоу AEW. Ті фанати, які можливо були скептично налаштовані щодо промоушену Тоні Хана, тепер отримали поштовх для того, щоб поміняти свою думку. До того ж, на горизонті вже майорять підписання до AEW таких іменитих людей, як Деніел Брайан та Брей Уайат. Починається реальна конкуренція з WWE.

І це не просто роздуми. Схоже, що поява Панка в стані "Еліти" миттєво вплинула на Вінса Макмена і компанію: заради ефектної появи на Summerslam 2021 з ранчо витягнули Брока Леснара, який почав конфронтацію з Романом Рейнсом. За чутками, цей матч готували для Реслманії 39 (тобто в 2023 році), але через камбек Панка плани довелося міняти.

Якщо ви слідкували за реслінгом хоча б за часів QTV, то ростер AEW буде вам доволі знайомим. Тут присутні такі люди, як Кріс Джеріко, Біг Шоу, Марк Генрі, Коді Роудс, Джон Мокслі (колишній Дін Емброуз), а матчі коментує легендарний Джим Росс. Присутня і неабияка плеяда молодих талантів, яких AEW позиціонує майбутнім індустрії: MJF, Дербі Аллен, Семі Гевара. Всі ці хлопці, особливо Аллен (який і стане першим суперником СМ Панка після повернення) витворяють на ринзі неймовірні речі.

Тому, починайте слідкувати за реслінгом, адже стає цікаво. Конкуренція завжди сприяє розвитку, тому є шанси і на те, що WWE вийдуть зі своєї стагнації і запропонують щось свіже.

Ну і на завершення, сам матч Панка і Аллена пройде на PPV AEW All Out 5 вересня. І поєдинок точно буде дивитися вся армія великих, і не тільки фанатів реслінгу.