Tribuna/Прочие/Блоги/ЦЦУшня/Роман Рейнс проти Джона Сіни. Найбільший поєдинок останніх років у WWE на Summerslam 2021

Роман Рейнс проти Джона Сіни. Найбільший поєдинок останніх років у WWE на Summerslam 2021

Мейн-Івент найбільшого шоу літа в про-реслінгу має неймовірно привабливу вивіску. Але чи є у цьому матчі інтрига?

Блог — ЦЦУшня
Автор — Garry May
21 августа 2021, 19:35
2
Роман Рейнс проти Джона Сіни. Найбільший поєдинок останніх років у WWE на Summerslam 2021

Наприкінці шоу Money in the Bank у липні шокуюче повернення у WWE здійснив містер Never Give Up Джон Сіна. В останні роки на першому пріоритеті у Джона – Голлівуд, тому про активну кар'єру у реслінг-індустрії 16-разового чемпіона світу уже не йдеться.

Не дивно, що фанати, які на початку десятих нещадно хейтили головну зірку компанії, тепер радіють його поверненню. Всі зрозуміли, що відсутність Сіни ніяк не додає цікавості продукту від WWE. Компанія Вінса Макмена, здається, уже не вміє робити зірок, як це було раніше. Тому рівень парт-таймера Сіни летить в космос, якщо порівнювати його з нинішніми реслерами, які вважаються ключовими в WWE.

Повернувся Джон не просто так, а заради супер гучного поєдинку – проти Голови Стола і Вождя самоанського племені Романа Рейнса. За останній рік Роман пройшов неймовірний шлях, здійснивши heel-turn і завоювавши титул чемпіона Всесвіту WWE. На мікрофоні йому допомагає неперевершений Пол Хейман, а самоанське плем'я в обличчі братів Усо допомагає підкреслювати домінантний статус у всіх титульних поєдинках. Все це робить Рейнса найбільш цікавим персонажем у WWE прямо зараз, а також головним обличчям компанії.

Тому матч головної зірки минулого проти головної зірки теперішнього – класна вивіска, яка вже продала Allegiant Stadium де пройде головне шоу літа. Чесно кажучи, за останні роки важко пригадати матчі такого масштабу навіть в Мейн-Івенатх Реслманії.

Але, як і більшість продукту WWE останнім часом, для вдумливого глядача цей матч не має майже ніякої інтриги. По-перше, як уже зазначалося, Джон Сіна – кінозірка, і графік його зйомок не дозволить йому виступати на рингу на нормальній основі. Кому потрібен головний чемпіон який не буде з'являтися на шоу місяцями? Та і схоже, що сам Сіна уже не вважає себе повноцінним реслером. По-друге, вся ця самоанська історія і домінаіція Романа Рейнса логічно веде до матчу проти Рока в Мейн-Івенті Реслманії 2022. Ходять чутки, що Скала повернеться уже в листопаді на Survivor Series, щоб розпочати протистояння з Головою Стола. Логічно, що матч із Сіною буде всього лише укріпленням і без того потужного статусу Рейнса перед поєдинком з Джонсоном.

Ну і по-третє, на останньому Smackdown до поєдинку була додана умова: в разі поразки і втрати титула, Роман Рейнс іде з компанії. Тут, судячи за все, WWE роблять натяк на 2011 рік і так зване "Літо Панка". Як пам'ятають фанати, тоді СМ Панк забрав титул чемпіона WWE (якраз у Сіни) і сюжетно залишив реслінг. Але зараз ситуація зовсім інша, і, скоріш за все, WWE просто не можуть придумати іншої інтриги окрім алюзій на ті події.

Перемога Рейнса читається. Але якщо все справді обернеться в інший бік і стане неочікуваним сюжетним поворотом, можна буде сказати, що креатив WWE ще не повністю мертвий. Побачимо сьогодні вночі.