Tribuna/Футбол/Блоги/FM - наше все/Кар'єра FM20 #3 - перші трансфери та початок сезону 2019/20!

Кар'єра FM20 #3 - перші трансфери та початок сезону 2019/20!

Розпочинаємо перший сезона за Карпати. Дійзнайтесь які футболісти підсилили львівський клуб у міжсезонні. Також читайте про старт УПЛ, та матч з Динамо - чи вдалось вдало протистояти киянам. Все це, і навіть більше в нові статті про кар’єру Football Manager 2020.

Блог — FM - наше все
Автор — nazar_kapko
26 июля 2020, 13:04
4
Кар'єра FM20 #3 - перші трансфери та початок сезону 2019/20!

Продовжимо знайомитись з Карпатами! Розпочнемо з трансферів. На щастя нашу команду ніхто не покинув. З основної команди троє гравців віддані в оренду на один сезон:

  • Слива та Ременюк в першолігову "Черкащину";
  • Ізраїльтянин Лайоус відправився на батьківщину де захищатиме кольори клубу "Сексція Нес-Ціона".

А тепер презентуємо нових Левів:

Володимир Маханьков - воротар.Молодий вихованець київського Динамо, перейшов у статусі вільного агента. На дорослому рівні не провів ще жодного матчу. В Карпатах виконуватиме роль дублера Кудрика. Контракт підписаний до 2024 року.

Олександр Мігунов - лівий захисник.Досвідчений гравець, вихованець Дніпра. За дніпрян зіграв лише три матчі, після чого досить непогано відіграв сезон у першій лізі за Маріуполь. Через розформування Дніпра, підписав контракт з донецьким Шахтарем, проте жодного матчу за них не відіграв, провівши лише дві неоднозначні оренди в Маріуполі та Олімпіку. Пізніше спробував свої сили за Шахтар з Караганди, Дніпро-1 та Колос. В львівський клуб перейшов у статусі вільного агента. Може зіграти на будь якій позиції на лівому фланзі, проте найкраще почуває себе саме в захисті. Контракт розрахований на 4 роки. 

Дмитро Матвієнко - правий захисник.Старший брат захисника збірної України, Миколи Матвієнка. Розпочинав свою кар'єру в донецькому Олімпіку. Потім перейшов в Шахтар, в якому не зіграв жодного матчу. Продовжив кар'єру в сімферопольській Таврії, проте після анексії Криму в 2014 перейшов в молдовський Тирасполь. Провів декілька сезонів в окупованому Криму. У Карпати пройшов у статусі вільного агента. Підписав контракт на 5 років.

Артем Чорній - лівий півзахисник.Досвідчений гравець, який провів уже понад 200 ігор в кар'єрі за Миколаїв, Маріуполь, Олександрію та Чорноморець. В двох останніх чудово себе зарекомендував в Прем'єр-лізі.  У Карпати пройшов у статусі вільного агента. Контракт укладено до 2022 року.

Олег Баранник - форвард.Вихованець полтавської Ворскли провів декілька сезонів за команду, проте так і не закріпившись в основі, продовжив кар'єру в Першій лізі. Там він захищав кольори Гірник-Спорту, Нафтовик-Укрнафти та краматорського Авангарду.  У Карпати пройшов у статусі вільного агента. З львівським клубом підписав п'ятирічний контракт.

Щоправда, переходів в Карпати могло бути й більше. Найнеочікуванішим трансфером могло стати  повернення Яя Туре в Україну. Проте він забажав надто велику зарплату, що й не дивно, і відправився грати за океан. Окрім Маханькова, на роль другого голкіпера розглядалась кандидатура Дмитра Безотосного, але вирішальну роль зіграли вік та бажана зарплата. А ще могло відбутись повернення львівської легенди - Олег Голодюк був на перегляді в Карпатах, але через брак коштів ми не змогли підписати з ним контракт. Ось такі от гравці могли підсилити наш склад.

Напишіть, як Ви оцінюєте ці трансфери, та хто зможе заграти в Карпатах?

З новачками познайомились, а тепер до Вашої уваги основна одинадцятка команди. Саме на цих гравців я найбільше розраховую в першій половині сезону.

А зараз перейдемо власне до матчів - товариських та старту Чемпіонату України. 

На превеликий жаль, у "товарняках" Карпати не змогли перемогти у жодному матчі, але слід зауважити що суперники були досить серйозні.

У Прем'єр-лізі стартувати довелось з київським Динамо. Але в цьому матчі команда зуміла відігратись, та втримати нічию. Перший домашній матч, Карпати провели проти Колоса, від якого не залишили й сліду. 

З Маріуполем та Олександрією львів’яни зіграли в нічию. А от у Львівському дербі, у статусі номінальних господарів зуміли розбити суперників. Також цікавим видався матч з Зорею, у якому вдалось зробити камбек та заробити три очки. 

Таким чином команда набрала 12 очок та займає високу третю позицію. Попереду ще велика частина чемпіонату тому про фінальне місце говорити ще рано, але непоганий фундамент закладено.

За цей період чемпіонату неяскравіше виділяється новачок, Олег Баранник, який вже двічі став гравцем туру. Також цей титул отримував Артем Козак

Дмитро Кльоц став автором найкрасивішого голу в серпні. На другому місці Артем Козак.

Трансферний ринок. 

Найдорожчі переходи, які відбулись в світовому футболі. На жаль, в УПЛ ніяких гучних трансферів не відбулось.

У наступній статті завершимо 2019 ігровий рік.Там розкажу про успіхи Карпат у Чемпіонаті та Кубку України. Проаналізуємо тактику, чи дієва вона та які зміни потрібно робити. Також розповім усі цікаві новини УПЛ та решти футбольного світу. А також чекаю Ваші відгуки про кар’єру, щоб ще Ви хотіли бачити!

Чекайте!