Tribuna/Футбол/Блоги/about-football/«Перемога» програла в Харкові «Металу»

«Перемога» програла в Харкові «Металу»

Цьогоріч на стадіоні “Металіст” свої домашні матчі проводили чотири клуби: харківські “Металіст 1925” і “Метал”, та представники УПЛ “Маріуполь” і “Львів”. І ось чотирнадцятого квітня п’ятий клуб провів свою домашню зустріч  на красені-стадіоні.

Блог — about-football
Автор — Volodymyr Tsekhovskyi
14 апреля 2021, 18:52
3
«Перемога» програла в Харкові «Металу»

Цьогоріч на стадіоні “Металіст” свої домашні матчі проводили чотири клуби: харківські “Металіст 1925” і “Метал”, та представники УПЛ “Маріуполь” і “Львів”. І ось чотирнадцятого квітня п’ятий клуб провів свою домашню зустріч  на красені-стадіоні. Ним стала  дніпровська  “Перемога”, яка в Чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги зустрілась з місцевим “Металом”. До звітного поєдинку номінальні господарі поля посідали сьоме місце в турнірній таблиці, маючи  чотирнадцять очок після дванадцяти матчів. В їх активі три перемоги, п’ять нічиїх і чотири поразки, різниця м’ячів 10:11. Підопічні Олександра Кучера після чотирнадцяти зіграних матчів набрали тридцять вісім очок і очолювали турнірну таблицю. Вони здобули дванадцять перемог і двічі зіграли внічию, різниця м’ячів 36:2. “Метал” є єдиною командою в групі “Б” другої ліги, яка має нуль в графі поразки.  

Як і очікувалося, “Метал” з перших хвилин матчу заволодів ініціативою і вже на восьмій хвилині Нехтій відкрив рахунок, через декілька хвилин він міг забити другий м’яч, але його удар головою не досяг цілі. Небезпечно пробивав зі штрафного Фарес Балулі, знову неточно. На двадцять п’ятій хвилині подвоїв рахунок Підлепенець, який постійно тримав в напрузі захист господарів. Пройшло дві хвилини і м’яч втретє побував в воротах Ібрагіма Суаіба, відзначився Жо. Харків’яни продовжували контролювати м’яч, а гравці  “Перемоги” великими силами оборонялись. На перерву команди пішли з комфортним для гостей рахунком.

В дебюті другого тайму четвертий м’яч забив Рязанцев, який вийшов на заміну. “Метал” продовжував грати в комбінаційний футбол і отримав легку перемогу, яка цілком відповідає подіям, що відбувались на полі.  На післяматчевій прес-конференції тренер господарів Дмитро Рябой відзначив, що матч проти “Металу” був найскладнішим для його команди в останніх турах, адже дніпровці три поспіль матчі провели проти трійки лідерів групи “Б”. 

Харків’яни після сьогоднішньої  перемоги продовжують одноосібно очолювати турнірну таблицю, маючи в активі сорок одне очко.

“Перемога” – “Метал” 0:4

“Перемога”: 12. Суаіб, 3. Рубцов (20. Білоус,90+1), 7. Радченко, 8. Цопа (17. Вишневський,81), 9. Докукін (22. Воротников,55), 10. Боровик (39. Антонов,90+1), 11. Шмельов, 32. Есьєн Брайтджон,  33. Сидоренко Д., 44. Пономаренко (23. Павлюк,53), 99. Сердюк 

“Метал”: 1. Каневцев, 6. Ралюченко (22. Люлька,58), 7. Нехтій, 9. Балулі,  10. Жо (25. Еберт,46),  12. Підлепенець, 14. Поступаленко (21. Багачанський,72),  23. Ярош (88. Рязанцев,46),  24. Федорів,  30. Папа Гуйє, 34. Танчик (27. Шопін,46) 

Голи: Нехтій (8), Підлепенець (25), Жо (27), Рязанцев (55)

Результати матчів 17-го туру:  “Миколаїв-2” – “Кривбас” (19.05.2021)  “Перемога” – “Метал” 0:4  “Реал Фарма” – “Дніпро” 0:0  “Таврія” – “Металург” 1:1  “Яруд” – “Балкани” 1:1

Лучшее в блогах
Больше интересных постов