Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол і все, що біля нього/Недограний матч Карпати - Олімпік, як причина провести кардинальні зміни

Недограний матч Карпати - Олімпік, як причина провести кардинальні зміни

У цьому блозі хочу довести думку, про необхідність змін у системі проведення чемпіонату України з футболу.

Автор — vitalycos
3 декабря 2017, 16:16
14

Матч 18 туру УПЛ "Карпати - "Олімпік", який відбувався сьогодні 03.12.2017 року, був перерваний у зв'язку погодніми умовами, а саме шаленим снігопадом, який обрушився на Львів цими вихідними.

 

Всім абсолютно відомо, які погодні умови в Україні є кожного року в грудні, в лютому, а тепер ще і в березні. 

До кінця року залишилось зіграти ще один тур, а відновлення чемпіонату згідно з календарем планується на базовий день 17!!! лютого!. А чи справді нам такий футбол потрібний?

Моя пропозиція є досить проста. Змінити систему проведення чемпіонату з Осінь-Весна, на систему Весна-Осінь. Таким чином діють декілька європейських чемпіонатів в яких також непрості погодні умови в цей період: сусіди білоруси, минулого тижня закінчили свій чемпіонат, у яких 16 команд в чемпіонаті; Фінляндія; Норвегія. 

Ще одним аргументом на користь цього рішення, на мою думку, є проста втрата половини літа. Чемпіонат закінчується в кінці травня, а наступний починається в середині липня, півтори місяця просто проходять намарно. Чемпіонат закінчується, гравці їдуть у відпустки, втрачається форма, ігровий ритм. Команди їздять на збори в Словенії, Польщи, Австрії, замість того, щоб грати у футбол.  А потім на початку нового чемпіонату, всі розказують, що перші 5 турів необхідно набирати форму, розкачуватись. А весною в нас є так званий "весняний футбол" і знову 5 турів втрачається на набирання необхідних кондицій. 10 турів команди втрачають в чемпіонаті на розкачування після відпусток, де літня, на мою думку, є зайвою

А про газони і стадіони мови немає, кожного року одні і тіж проблеми.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов