Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол і все, що біля нього/«Вбивство» «Карпат» зроблять нещасним випадком?

«Вбивство» «Карпат» зроблять нещасним випадком?

Хочеться розібратися в усіх спірних моментах матчу «Зірка» - «Карпати», в яких, на мою думку, абсолютно немає виправдання для судді Берізки.

Автор — vitalycos
29 апреля 2017, 16:59
28
«Вбивство» «Карпат» зроблять нещасним випадком?

В даному матчі ми побачили сутність українського футболу на даний час, а саме: жахливе поле, яке було полатане на зразок доріг від наших рідних дорожників. Всі ми знаємо, яке було поле на стадіоні в Одесі спочатку року, без трави, але воно було хоча б рівне. На стадіоні в Кропивницькому рівного місця просто не було. Але головному тренеру "Зірки" дане поле "не заважало"

А тепер перейдемо до самої гри.

1. "Карпати" розпочали потужно і впевнено, контролювали гру та створювали небезпечні моменти. Одразу ж перший момент призвів до взяття воріт, з пенальті точно пробив Гладкий. Але і до цього моменту є запитання, Берізка признав 11-метровий ЛИШЕ після сильного і навмисного удару Перейри по лежачому Гладкому. На мою думку, фол був і до цього моменту, а сам удар тільки додав впевненості. Але де хоча б попередження капітану "Зірки"???

2. Гол з офсайду. В даному випадку, ситуація є водночас, як складною, так і простою. Питання основне, чи був дотик Наілсона при подачі в штрафний майданчик? Не виключаю, що дотик був, але його непомітно. Та в мене виникає питання, хіба Наілсон не приймає активну участь в атаці? 

3. Призначення пенальті у ворота Карпат є також неоднозначним моментом. Білоног уже фактично втратив контроль над м'ячем і відповідно заледве тримаючись на ногах під натиском Дитятьєва завалився на газон і отримав те, за чим так красиво падав.

4. Червона картка Дитятьєву взагалі виглядає дико, не заслуговує цей момент на пряме вилучення. Це жовта картка гарантовано, але не червона. А давайте вгадаємо, на скільки ж матчів буде дискваліфікований основний центральний захисник "Карпат"? Та тут 100% буде по максимум 3 матчі і до ворожки не ходи.

5. Не зарахований гол Худоб'яка через "офсайд", якого при всіх теперішніх рекомендаціях просто не було. Корпусом, Ігор був на одній лінії з останнім центральним захисником "Зірки" і ЛИШЕ рукою випереджав опонента. Це положення поза грою, панове???

Вчора всім уже стало відомо, що єдиним клубом, який виступив проти "нового" формату наступного чемпіонату виступили саме Карпати, а сьогодні їх просто знищала суддівська бригада на чолі з Сергієм Березкою. Співпадіння?

Сьогодні читаючи інтерв'ю президента УПЛ Володимира Генінсона, про те, що завдяки "новому формату" в нас буде ще більше топових матчів. Ось таких, пане Володимире???

І на останнок, на післяматчевій студії телеканалу Футбол 2, всі дійшли висновку, що причиною поразки "Карпат" стала саме невдала гра львів'ян, а суддівська бригада біла і пухнаста та приймала рішення, які не вплинули на хід поєдинку. Ви знущаєтесь?