Tribuna/Футбол/Блоги/Мій український футбол/20 кращих голів першої половини сезону

20 кращих голів першої половини сезону

Перша частина сезону 2013/14 завершилася, а з нею настав час підбивати підсумки. Найбільш красиві та ефектні голи першості – у огляді блогу «Мій український футбол».

6 декабря 2013, 00:03
10
20 кращих голів першої половини сезону

Перша частина сезону 2013/14 завершилася. Майже всі команди, крім наших представників в єврокубках, йдуть на заслужений відпочинок, а нам саме час починати підбивати підсумки. Сьогодні Вашій увазі пропонується 20 кращих голів УПЛ за підсумками 2013 року. По правді кажучи, вибирати було дуже-дуже важко, тому що цей чемпіонат багатий на красиві голи, як ніколи. Проте вибір зроблено і я з великим задоволенням презентую для Вас кращі голи цього неймовірного сезону.

20. Денис Дедечко

4-й тур. «Арсенал» – «Ворскла» 1:1

Розпочинаємо з дальнього пострілу від Дениса Дедечка. Справжній лідер нинішньої «Ворскли», Денис забиває не тільки важливі, а й красиві м’ячі.

19. Сергій Симоненко

5-й тур. «Металург З» – «Севастополь» 2:2

Сергій Симоненко у кращих своїх традиціях розрядив славнозвісну гармату і відкрив рахунок в матчі, але його зусиль для успіху команди забракло, лише нічия.

18. Джеремейн Ленс

13-й тур. «Динамо» – «Арсенал» 2:0

У першій половині сезону Ленс завжди намагався грати красиво, але виходило у нього це відверто дуже рідко. Ось один із приємних винятків в його грі.

17. Факундо Феррейра

12-й тур. «Шахтар» – «Арсенал» 7:0

Дуже швидко адаптувавшись до нашого футболу, Феррейра став одним із кращих новачків «Шахтаря». А гол у ворота «Арсенала» яскраво це підтверджує.

16. Марлос

9-й тур. «Металіст» – «Динамо» 3:0

Жирна крапка в розгромі «Динамо» від Марлоса. Саме так і потрібно добивати принципового суперника.

15. Євген Коноплянка

15-й тур. «Металург Д» – «Дніпро» 1:1

Фірмовий удар Коноплянки застає Бандуру зненацька. Проте цього гола «Дніпру» не вистачило і він втратив важливі очки у Донецьку.

14. Лукман Аруна

12-й тур. «Динамо»– «Металург Д» 9:1

Аруна володіє доволі сильним ударом та дуже полюбляє пробивати по воротам суперника в кожному матчі. Щоправда найчастіше ці удари йдуть на шкоду своїм партнерам. Проте якщо гармата Аруни влучає точно в ціль, у голкіперів просто немає шансів на порятунок команди.

13. Ерік Бікфалві

2-й тур. «Волинь» – «Таврія» 1:0

Переможна бісіклета Еріка порадувала не тільки Кварцяного, а і всіх вболівальників. Чудове виконання.

 

12. Дмитро Хомченовський

1-й тур. «Таврія» – «Зоря» 0:2

Дмитро Хомченовський став справжнім відкриттям року, заслуживши своєю грою виклик до національної збірної України. А розпочав Дмитро своє сходження з першого туру, забивши відмінний гол у ворота «Таврії».

11.  Младен Бартулович

14-й тур. «Металіст» – «Карпати» 2:1

Младен Бартулович завжди славився сильним ударом. Матч проти «Металісту» це яскраво доводить.

10. Даріо Срна

6-й тур. «Шахтар» – «Металург З» 2:0

Однозначно Даріо Срна – це хорватський Андреа Пірло українського футболу. Кожного сезону Даріо забиває мінімум 5-6 класних, майстерних та вишуканих голів зі штрафних ударів. Цей сезон не виключення, невідпорний удар з метрів 28-и і Грдлічка навіть не поворухнувся. Браво, майстер!

9. Лукман Аруна

3-й тур. «Динамо» – «Севастополь» 2:0

Знову Аруна нагадує про свою гармату. На цей раз абсолютно безсилим був голкіпер «Севастополя».

8. Дуглас Коста

9-й тур. «Карпати» – «Шахтер» 3:2

Удар неймовірної краси вдався Дугласу Кості. Цей гол нагадав чимось знаменитий м’яч Роналдіньйо у ворота Девіда Сімена. Смакота!

7. Дмитро Немчанінов

16-й тур. «Волинь» – «Динамо» 1:4

Хоча і Віталій Кварцяний після матчу не дуже зрадів маленькому диву від Дмитра Немчанінова, нам такі голи до смаку.

6. Володимир Костевич

16-й тур. «Ворскла» – «Карпати» 2:2

Зустріч у Полтаві була дуже гарячою, а справжньою окрасою вечора став постріл Володимира Костевича. Щоб у кожного футболіста були такі дебютні голи)

5. Дмитро Хомченовський

13 –й тур. «Зоря» – «Севастополь» 3:0

А ось і черговий красень гол від нашого старого знайомого. На цей раз Хомченовський засмутив «Севастополь» неймовірним ударом зльоту, знаходячись майже спиною до воріт.

4.  Себа Бланко

4-й тур. «Зоря» – «Металіст» 2:2

Серпень став кращим місяцем у кар’єрі Бланко на Україні. Він забивав красиві та важливі голи чи не в кожному матчі. Головним його шедевром можна вважати гол у ворота «Зорі». М’яч летів просто за якоюсь космічною траєкторією і відбити цей постріл напевно не було б під силу нікому.

3. Артур Карноза

14-й тур. «Севастополь» – «Волинь» 2:1

Карноза – визнаний майстер штрафних ударів, тільки цього сезону на його рахунку три влучні постріли. Найкращий же прийшовся на матч з «Волинню». Переможний шедевр на 94-й хвилині, що тут ще скажеш.

2.  Франк Джа-Джедже

14-й тур. «Чорноморець» – «Говерла» 2:1

Гол Дже-Джедже, забитий у стилі Златана Ібрагімовіча, вийшов неймовірно розкішним. Такі цукерочки хочеться переглядати і переглядати. До речі цей забитий м’яч став не тільки прикрасою вечора, а й переломив хід доволі непростого матчу для «Чорноморця».

             

1. Євген Коноплянка

11-й тур. «Дніпро» – «Чорноморець» 2:0

Насправді неймовірно плідним на яскраві голи вийшов рік для Євгена Коноплянки. Однак найкращим є його м’яч у ворота «Чорноморця». Сольний прохід на метрів 60-65 завершився розкішним ударом, який остаточно поховав надії одеситів на порятунок у цій зустрічі.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты