Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Макс Подзігун склав рейтинг невдах Гран-прі Канади

Макс Подзігун склав рейтинг невдах Гран-прі Канади

Недавнішні перегони у Монреалі були сповнені сюрпризів різного ступеню приємності. Макс Подзігун пригадує найнеприємніше з Гран-прі Канади.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
12 июня 2014, 17:40

Невдахами номер три я б назвав всю команду Феррарі, тому що враховуючи проблеми Хемілтона, подвійну аварію двох лідируючих гонщиків з цього Гран-прі, проблеми Макларен в цій гонці, команда Феррарі опинилася на шостому і десятому місці, коли здавалося, ось він шанс бути на подіумі. Що роблять у скудерії я не знаю, але новинки знову не спрацювали і команда, зараз знаходиться у положенні, коли не знає що робити з цим болідом аби він їхав швидше.

Другим невдахою цього Гран-прі я би назвав Чако Переса. Безумовно, хоча він вів дуже яскраву гонку до кінця, до останнього кола, але цією помилкою він все зруйнував, все перекреслив і пенальті справедливе.

Невдаха номер один — це Макс Чілтон, який не впорався з керуванням, врізався у напарника, вибив і себе, і напарника і після того, як дістався боксів, сказав, що він мав мене бачити, він мав мене пропускати. Дивлячись на повтори, я не розумію, де мають знаходитися очі у Жюля Б’янкі, щоб він побачив Чілтона, його занос і якось уник цього контакту. Неправильна реакція Макса Чілтона — одразу мінус в репутацію цьому гонщику.

Другие посты блога

Все посты