Tribuna/Баскетбол/Блоги/Vidiscope/Прогноз на полуфинал Финала Четырех Евролиги Барселона - Реал

Прогноз на полуфинал Финала Четырех Евролиги Барселона - Реал

еал чрезвычайно эффектен, Барселона поразительно эффективна. Именно поэтому Григорий Хижняк склонен прогнозировать победу команды Хави Паскуаля.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
16 мая 2014, 20:16

Мені дуже подобається Реал. І всім в Іспанії, і тим хто дивився Реал подобається ця команда. Чому? Тому що вони відповідають слову баскетбол. Баскетбол — це гра, а вони дійсно грають. Як казав і каже президент федерації баскетболу Олександр Анатолійович Волков: вони кайфують на майданчику, тобто це професіонали, вони кайфують, а це дуже великий кайф і для глядачів і для самих гравців. Вони грають суто в такий цікавий, яскравий, видовищний баскетбол.

Але чому Барселона? Тому що, як я казав, це один матч, одна гра і тут уже стоїть результат. Боротьба буде йти за результат, я не хочу сказати, що Барселона не грає, але у них більш прагматичний баскетбол, у них більше гра дійсно на результат. Приклад минулорічного Фіналу Чотирьох, коли Реал ніс Олімпіакос, а потім здувся, це доказав.

Вони програли гру Барселоні в регулярному чемпіонаті. Знову можна шукати підтекст, тіпа ми не будемо напрягатися, свої козирі відкривати, але вони один одного знають не гірше ніж браття, розумієте, рідні. Тим більше іспанський чемпіонат, якщо не в образу росіянам, там можна ще щось домовитися, злукавити, то в Іспанії люди навряд чи зрозуміли б, якщо б там зливали-незливали, бігали на півпальця і кидали правою ногою.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты