Tribuna/Баскетбол/Блоги/Vidiscope/Руслан Згривець: «Я за те, щоб у відкритому чемпіонаті України з’являлися команди з інших країн»

Руслан Згривець: «Я за те, щоб у відкритому чемпіонаті України з’являлися команди з інших країн»

БК «Єлисавет-баскет» вперше у історії став Чемпіоном України з баскетболу. Команда з Кіровограду не лише впевнено пройшла всю турнірну дистанцію, а навіть зберегла у своєму складі легіонерок, в той час коли не всі клуби змогли завершити турнір. Звітний чемпіонат став знаковим ще й тому що в ньому вперше виступав закордонний клуб Астана Тайгерс, такий досвід був корисним для всього українського жіночого баскетболу.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
10 апреля 2014, 15:31

Навіть втративши ті чи інші команди, по певним причинам, чемпіонат не став менш цікавим. Ми пересвідчилися на ажіотажі фінальної гри.

Ми побачили що у нас є бойові команди, наш суперник по фіналу ТІМ-СКУФ — досить серйозна команда, амбіційна команда, завжди в кожному матчі вона показує гарну гру і має високі перспективи; і в минулому чемпіонаті з цим суперником зустрічалися у півфіналі. Він не давав нам легкої гри, і іншим суперникам протягом цього сезону.

Те, що в чемпіонаті брала участь казахстанська команда — це добавило інтриги, добавило цікавості. Я впевнений в тому, що можливо цей досвід відкритого чемпіонату України, його потрібно продовжувати. Хотілось, щоб ми надалі бачили щонайменше «Астану» в нашому чемпіонаті, але можливо й інші команди.

Чемпіонат починався з командами, наприклад «Динамо», яка знялась по невизначеним для нас причинам. Але ми в кожному матчі і з самого початку чемпіонату, ми знаходилися на першому місці, з будь-яким з основних наших конкурентів, і ми готові були незважаючи нінащо, йти до чемпіонської мети.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты