Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Порошенко вручив державні нагороди ветеранам «Динамо»

Порошенко вручив державні нагороди ветеранам «Динамо»

Президент України Петро Порошенко привітав ветеранів «Динамо» з 40-річчям перемоги у фінальних матчах Кубка володарів кубків та Суперкубка УЄФА.

Автор — Sacha79
30 мая 2015, 16:18
6

Президент України Петро Порошенко привітав ветеранів "Динамо" з 40-річчям перемоги у фінальних матчах Кубка володарів кубків та Суперкубка УЄФА. Президент відзначив, що тоді, у 1975 році, ця легендарна команда здобула перемогу, привізши в Україну, хоча її тоді ще не було на політичній карті світу, великий трофей європейського футболу.

Присутні на зустрічі Почесний президент ФФУ, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, футболісти легендарної команди Володимир Мунтян та Леонід Буряк подякували Порошенку за увагу до футболу та подарували футболки - одну, в якій динамівці вийшли на поле 40 років тому, та сучасну, з номером "12".

Президент з нагоди пам’ятної дати вручив державні нагороди футболістам київського "Динамо", яке у 1975 році відзначилосьперемогою у фіналах Кубка володарів кубків та Суперкубку УЄФА.

Зокрема Орденом князя Ярослава Мудрого III ступеня був нагороджений Олег Блохін. Інші гравці отримали ордени "За заслуги" І ступеня, ІІ ступеня, ІІІ ступеня.

Джерело: president.gov.ua

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты