Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Резервний воротар Австралії збив суперників з пантелику божевільними танцями – так витягнув команду на ЧС

Резервний воротар Австралії збив суперників з пантелику божевільними танцями – так витягнув команду на ЧС

А нещодавно він хотів стати баристою та зав’язати з футболом 😲

Автор — Semen Novikov 🤠
14 июня 2022, 15:41
2
Резервний воротар Австралії збив суперників з пантелику божевільними танцями – так витягнув команду на ЧС

А нещодавно він хотів стати баристою та зав’язати з футболом.

На останній хвилині матчу плей-оф ЧС-2022 між Австралією та Перу воротар «Реал Сосьєдада» Метью Раян був замінений на Ендрю Редмейна – 33-річного голкіпера «Сіднея». 

Редмейн на стрічці – щось неймовірне. Він стрибав, танцював та намагався максимально збити з пантелику та дезорієнтувати опонентів.

І найцікавіше, що у нього вийшло. 5:4 на користь збірної Австралії, а Ендрю тепер герой нації. Зацініть фінальний одинадцятиметровий, який пробивав Алекс Валера. 

Повну серію пенальті можна переглянути тут.

Цікаво, що це був лише третій матч за збірну для 33-річного кіпера. Дебютував 2019-го, ще один матч провів 2021-го.

***

А 6 років тому кар’єра голкіпера могла закінчитися. Як згадував Ендрю, він закінчив курси бариста, бо йому набрид футбол і він готовий піти на пенсію у 27 років, щоб працювати в кафе друга.

«З фінансової точки зору було вигідно працювати в одному з кафе мого друга та навчатися в університеті вдень і, можливо, NPL (друга футбольна ліга Австралії) увечері», – говорив у 2019 році голкіпер.

І це не дивлячись на те, що у юнацтві австралієць навіть міг опинитися в «Арсеналі». Лондонський клуб пропонував Ендрю контракт, але зрештою вони обрали Войцеха Щенсни. Редмейн залишився в Австралії, де блукав з клуба в клуб, зрештою опинившись у «Сіднеї». Там він і став основним голкіпером та відпрацював своє вміння нетривіального відбиття пенальті.

Після таких витівок, дуже хотілося б побачити цього кіпера на якійсь з серій пенальті у Катарі, погодьтесь? 😁

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты