Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/«Наполі» поступився «Емполі», виграючи 2:0 до 80-ї хвилини. Реакція фанатів – вибух мозку 🤯

«Наполі» поступився «Емполі», виграючи 2:0 до 80-ї хвилини. Реакція фанатів – вибух мозку 🤯

24 апреля 2022, 21:35
3
«Наполі» поступився «Емполі», виграючи 2:0 до 80-ї хвилини. Реакція фанатів – вибух мозку 🤯

Такі поразки були лише тричі в історії Серії А.

* «Наполі» сенсаційно втратив позиції у боротьбі за чемпіонство: у 34-му турі програв на виїзді «Емполі». При тому, що до 80-ї хвилини вели 2:0 завдяки голам Мертенса та Інсіньє, а після 80-ї пропустили тричі: гол Гендерсона та дубль Пінамонті.

Огляд матчу:

* Результат доволі справедливий: неаполітанці лише двічі влучили в площину воріт суперника, тоді як господарі поля аж 7 разів змушували Мерета працювати серйозно. «Емполі» став лише третьою командою в історії Серії А, якій вдалось виграти матч, поступаючись 0:2 до 79-ї хвилини.

У 2005 році це вдалось «Інтеру» у грі з «Сампдорією», а у 2016-му уже генуезці таким чином здолали «Сассуоло».

* Цікаво, що в «Емполі» була довга низка невдач в Серії А. Вони не вигравали з першого кола, і це було ще у грудні 2021-го. Понад 4 місяці (!) без перемог в чемпіонаті. І тоді вдалося перемогти також «Наполі».

* Одна з італійських сімей стрімила перегляд матчу. Їхня реакція на третій пропущений гол на 88-й хвилині – це щось поза межами усвідомлення.

До речі, сам клуб теж, здається, психанув. «Наполі» офіційно оголосив, що, за рішенням Спалетті, з вівторка команда житиме на тренувальній базі. Але чи не запізно?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты