Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Як єнот Вайсбург вгадав переможця Кубка України

Як єнот Вайсбург вгадав переможця Кубка України

17 мая 2019, 12:50
7

Фінал Кубка України між «Шахтарем» та «Інгульцем», який проходив днями у Запоріжжі, можна було й не проводити.

Він перетворився на формальність після того, як єнот-віщун Вайсбург абсолютно точно спрогнозував результати півфіналів і фіналу ще місяць тому.

І якщо вихід у фінал фаворита «Шахтаря» був логічним, то те, що першоліговий «Інгулець» пройде луганську «Зорю», стало справжньою сенсацією. Це була серйозна заявка: прогнозам Вайсбурга можна довіряти. 

Після цього єнот ще й обрав переможця фіналу – ось доказ:

Все так і сталось: «Шахтар» переміг «Інгулець» 4:0. Саме цей трофей став для гірників 13-м в історії клубу. 

Організувала прогнозування від єнота Вайсбурга компанія «Уманьпиво», яка вже другий рік поспіль виступає офіційним спонсором фіналу Кубка України з футболу. Послідовна підтримка та популяризація українського спорту є одним з принципів уманської броварні.

Вже за кілька годин до початку гри біля стадіону було гамірно та жваво. Всі відвідувачі відчували себе причетними до визначного фінального матчу, спілкувалися, ділилися очікуваннями від гри та із задоволенням пригощалися напоями від уманського виробника.

Для гостей фінального матчу це була чудова можливість познайомитись з натуральною, якісною, а головне – 100% українською продукцією з самого серця країни. Адже компанія виробляє напої з власних інгредієнтів, які вирощує на полях свого регіону. Минулого року напої «Уманьпиво» прийшлися до смаку мешканцям Дніпра, а цього разу їх радо зустрічали у Запоріжжі.

«Підтримка українського спорту – наш важливий внесок у розвиток та об’єднання країни. Наш принцип «Добре робиш – добре буде», актуальний для всіх, хто робить свою справу так, щоб отримати високий результат. І у виробництві, і у футболі, і у будь-якій іншій галузі», – сказав СЕО броварні «Уманьпиво» Ігор Кисіль. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты