Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Арсенал - Карпаты . Матч глазами одного из 232 зрителей

Арсенал - Карпаты . Матч глазами одного из 232 зрителей

2️⃣3️⃣2️⃣ Здивований, але наші футбольні інстанції нарешті вчаться говорити правду. Глядачів на матчі «Арсенал» - «Карпати» справді майже не було. Не полінувався і пройшовся вздовж основної трибуни, порахував кожного присутнього, поголівно. Вийшло 121. Хлопців з львівського сектора не лічив, але на око їх разом із киянами було близько сотні. Плюс стюарди і 5-6 фотокорів та телевізійників. У сумі десь і набігає 232. ❄️1️⃣0️⃣ За такої погоди на матчі українського чемпіонату, та ще й коли грають команди нижньої частини таблиці, ходять лише найвідданіші/найбожевільніші/найвід...

Автор — Клаус
3 декабря 2018, 14:32
2
Арсенал - Карпаты .  Матч глазами одного из 232 зрителей

2️⃣3️⃣2️⃣ 2️⃣3️⃣2️⃣  Здивований, але наші футбольні інстанції нарешті вчаться говорити правду.

Глядачів на матчі "Арсенал" - "Карпати" справді майже не було. Не полінувався і пройшовся вздовж основної трибуни, порахував кожного присутнього, поголівно. Вийшло 121. Хлопців з львівського сектора не лічив, але на око їх разом із киянами було близько сотні. Плюс стюарди і 5-6 фотокорів та телевізійників. У сумі десь і набігає 232.

❄️ 1️⃣0️⃣ За такої погоди на матчі українського чемпіонату, та ще й коли грають команди нижньої частини таблиці, ходять лише найвідданіші/найбожевільніші/найвідчайдушніші. Або три в одному. Можу сказати, що мене туди, як і на матч "Десна" - "Зоря" сьогодні занесло не по роботі 🙂 

⚽️ "Арсенал" - "Карпати" - 1️⃣:1️⃣

У цьому матчі виділив би три цікавих складових:

✔️"Карпати", яких скоро не побачимо;

✔️судді-жінки у доволі брутальному протистоянні;

🔹 Ще матч проти "Динамо" наступного тижня і цієї команди не буде. Точніше, залишиться назва, а це симпатичне обличчя зникне. Зрозуміло, що хоч на тренерській лаві сидів Олег Бойчишин, на полі ще була команда Мораїша. "Карпати" сьогодні мусили перемагати. Вони домінували весь матч, створили набагато більше моментів, але підвела реалізація. Натомість Папа Ґуйє замкнув ледь не єдину атаку суперників і змусив галичан майже весь матч відіграватися. 

Диригент цих "Карпат" - Федецький. Він вже навіть ричить, немов Лужний. Керує, вимагає постійних переводів. І видно, що команда Артема слухає.

Швед - дуже крутий. Щойно Мар'ян отримував м'яч, як воротар суперників Сітало кричав без упинку своїм оборонцям: "Лєвая нога!" Шведа стерегли по двоє. Більше такої індивідуальної уваги не удостоївся жоден з львів'ян. Навіть Карраскаля, який чомусь вийшов лише на заміну, стерегли не так уважно.

🔹 Мало того, що в полі працювала вже звична і доволі досвідчена Катерина Монзуль, так ще й по бічній лінії бігала Марина Стрілецька. І якщо спостерігати, а іноді й чути Марину було трохи кумедно, то Монзуль вразила. В доброму розумінні. Градус поєдинку був високим, але Катерина гамувала пристрасті жорстко.

Особливо спобобалося, як рефері поставила на місце Ербеса. Аргентинець вочевидь щось бовкнув під ніс у центрі поля і побіг собі в інших бік. "Сюда иди!" - гукнула Монзуль так, що було чутно на півстадіону. Той злякано розвернувся. "Ты должен меня уважать!", - каже гравцеві, і картки не показує. А після паузи додає вже зовсім тихо: "Извиняйся давай". 

Відчувалося, що з найдосвідченішим на полі Федецьким Монзуль знайома особисто. Одного разу Артем навіть фамільярно вигукнув: "Катька, давай, нехай вже розігрують!" То коли суперники довго не вводили м'яча у гру. Втім, коли Федецький відкрив рот у центрі поля, не погоджуючись із якимось рішенням, він миттю побачив перед собою жовту. І вгомонився. Рівень!

🔹 Близько сотні людей з гостьового сектора у компанії київських друзів провели матч дуже інтенсивно. Вразила банерна лінія. Не було жодної клубної розтяжки, а лише полотнища тих бойових частин, у лавах яких львівські фанати боронили українську землю.

Крім звичних зарядів, серед яких, звісно, знайшлося місце "Кубку Львову", були й суто матчеві: "Арсеналу по їбалу" та "Арсенал гімно". Так як сектор суперників був відсутній як явище, глумилися гості зі стюардів. У них впродовж усього матчу летіли сніжки.

"Я сєйчас брошу в етіх прідурков!" - обурюється один. "Бросай, єслі жіть надоєло", - відповідає інший. 

Другие посты блога

Все посты