Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/Неймар зловив президента Сантоса на брехні

Неймар зловив президента Сантоса на брехні

Оділь Родрігес, президент «Сантоса», стверджує, що не підписував жодних документів у 2011 році, які давали можливість гравцеві вести переговори з іншими клубами. Неймар після даної заяви виклав на своєму сайті документ від 8 листопада 2011 за підписом президента «Сантоса» Луїса Альваро де Олівейри Рібейро, що знаходиться зараз у відпустці за станом здоров’я, в якому говориться, що футболіст сам може вести переговори з будь-яким клубом про потенційний перехід у 2014 році.

Автор — Sacha79
30 января 2014, 17:56
5

"Сантос" висловив невдоволення тим фактом, що представники гравця отримали гроші в 2011 році. Рада директорів бразильського клубу в середу провела збори, в ході яких було вирішено направити скаргу у ФІФА щодо трансферу Неймара в "Барселону".

Оділь Родрігес , президент " Сантоса", стверджує, що не підписував жодних документів у 2011 році, які давали можливість гравцеві вести переговори з іншими клубами.

Неймар після даної заяви виклав на своєму сайті документ від 8 листопада 2011 за підписом президента " Сантоса" Луїса Альваро де Олівейри Рібейро, що знаходиться зараз у відпустці за станом здоров'я, в якому говориться, що футболіст сам може вести переговори з будь-яким клубом про потенційний перехід у 2014 році.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты