Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Зіграють у раунді плей-оф ЛЄ проти «Зорі». Чим цікавий «Рапід»

Зіграють у раунді плей-оф ЛЄ проти «Зорі». Чим цікавий «Рапід»

Віце-чемпіон Австрії останніх двох сезонів у попередньому раунді ЛЄ пройшов кіпрський «Анортосіс» (перемога 3:0 вдома та поразка 2:1 на виїзді).

13 августа 2021, 15:30
1
Зіграють у раунді плей-оф ЛЄ проти «Зорі». Чим цікавий «Рапід»

Віце-чемпіон Австрії останніх двох сезонів у попередньому раунді ЛЄ пройшов кіпрський "Анортосіс" (перемога 3:0 вдома та поразка 2:1 на виїзді).

Очолює "зелено-білих" 50-річний австрієць Дітер Кюбауер, який приєднався до "Рапіда" в кінці вересня 2018-го. Кюбауер зазвичай використовує схему 4-4-2.

Ворота захищає ветеран клубу, 28-річний Ріхард Штребінгер, який проводить у "Рапіді" вже сьомий сезон.

В центрі захисту грають грають ще один ветеран "зелено-білих" Максиміліан Гофманн та один з головних активів клубу, 20-річний Лео Ґраймль. Підміняють їх капітан команди Крістофер Дібон та літній новачок Кевін Віммер, що перейшов з англійського "Сток Сіті".

За фланги оборони відповідають номінальний правий вінгер, 31-річний Торстен Шик та 25-річний Максиміліан Улльманн. Обоє є класичними бігунками, що діють за схемою "пройшов-подав".

У центрі поля грають 22-річний Роберт Любічич та 28-річний боснієць Срджан Граховац. Обидва центрхави доволі працездантні та діють більше як "восьмі номери", по суті дублюючи один одного.

Також варто відмітити 29-річного атакувального хавбека Крістофа Кнасмюллера, який пройшов молодіжні команди "Аустрії", "Баварії" та "Інтера", і у цьому сезоні вже встиг забити 3 голи та віддати 4 асисти у 8 матчах.

Вінгери, 22-річний Келвін Арасе та 23-річний Марко Ґрюлль максимально заточені на атаку та неохоче допомагають у захисті. Втім, якщо їм дати простір, то можна отримати великі проблеми для захисту, де Вернидуб та Імереков є не надто швидкими центрбеками.

У нападі "зелено-білих" на перших ролях австрієць турецького походження Ерджан Кара. 25-річний Кара гарно діє на другому поверсі, що не дивно з його зростом (1,92 метра) і активно підігрує партнерам, таким чином частково нівелюючи невисоку результативність.

В парі з ним грає його ровесник, Тахіархіс Фунтас. Мініатюрний грек (1,70 метри зросту) гарно вривається у вільні зони та у цьому сезоні вже встиг забити 5 голів у 8 матчах.

Підміняє їх нападник збірної Японії Коя Кітагава, що проводить у "Рапіді" третій сезон (49 матчів, 7 голів та 2 асисти загалом).

Підсумовуючи вище написане, "Рапід" не виглядає командою, яку неможливо пройти. Більш того, на позір це дуже рівна пара, тому все у руках (точніше ногах) "Зорі".

UPD. Більше новин та власних думок про український футбол у мене на каналі, тому запрошую у гості👇

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты