Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Суперник «Шахтаря» в раунді плей-оф ЛЧ. Цікавинки про «Монако»

Суперник «Шахтаря» в раунді плей-оф ЛЧ. Цікавинки про «Монако»

Минулий сезон «монегаски» завершили на 3 місці, відставши від чемпіона Франції «Лілля» лише на 5 очок.

11 августа 2021, 00:31
8
Суперник «Шахтаря» в раунді плей-оф ЛЧ. Цікавинки про «Монако»

Минулий сезон "монегаски" завершили на 3 місці, відставши від чемпіона Франції "Лілля" лише на 5 очок.

Тренує "Монако" легенда збірної Хорватії Ніко Ковач, що доволі продуктивно попрацював у "Айнтрахті", але провалився у "Баварії".

Ніко Ковач використовує схему 4-4-2 з зірковими Віссамом Бен Єддером та Кевіном Фолландом на вістрі. На флангах атаки зазвичай діють Желсон Мартінш та Соф'ян Діоп, а в центрі поля разом з Орельєном Чуамені грає літній новачок з "Ліона", бразилець Жеан Лукас.

 Влітку "Монако" серйозно підсилився, крім Жеана Лукаса підписавши нападника АЗ "Алкмар" Майрона Боаду, вінгера "Кельна" Ісмаїла Якобса, а також орендували у "Баварії" воротаря Александера Нюбеля.

 Щодо втрат, то "монегаски" продали у "Лейпциг" правого захисника Бенджаміна Хенріхса, а в "Мілан" лівого захисника Фоде Балло-Туре. Також відпустили вільними агентами лівого захисника Жорже у "Палмейрас", нападника Стевана Йоветича у "Герту", а Жил Діаш перейшов у "Бенфіку". Крім цього, ще одного нападника, Генрі Оньєкуру, продали в "Олімпіакос".

Найбільш відомим гравцем "Монако" є досвідчений іспанський центрхав Сеск Фабрегас, що потроху готується до завершення кар'єри.

 Великий вплив команді має російський атакувальний хавбек Алєксандр Головін, який класно виконує стандарти та має потужний удар, яким час від часу користується.

 Крім Головіна, варто відмітити потужних центрбеків Акселя Дісасі та Бенуа Бадіашиля, лівого захисника Кайо Енріке та сенегальських вінгерів Кейта Бальде і Крепіна Діатта.

UPD. Більше новин та власних думок про український футбол у мене на каналі, тому запрошую у гості👇

Другие посты блога

Все посты