Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Потужна хода «Ворскли», сенсаційна «Олександрія» та важка перемога «Динамо». Збірна 3-го туру УПЛ

Потужна хода «Ворскли», сенсаційна «Олександрія» та важка перемога «Динамо». Збірна 3-го туру УПЛ

Попри цікаву гру у Запоріжжі, жодного з гравців «Динамо» і «Зорі» я не включив у збірну туру, тому як будете незгідні з цим рішенням, то запрошую в коментарі. Виходячи з наявних матчів та гравців, що феєрили у 3-му турі, вирішив відштовхнутись від схеми 4-4-2, аби максимально залучити гравців, які найбільше вразили мене на цих вихідних.

9 августа 2021, 22:37
Потужна хода «Ворскли», сенсаційна «Олександрія» та важка перемога «Динамо». Збірна 3-го туру УПЛ

"Минай" - "Колос" - перенесено

"Металіст 1925" - "Чорноморець" 3:2

"Рух" - "Верес" 2:1

"Дніпро-1" - "Маріуполь" 2:1

"Шахтар" - "Олександрія" 1:2

"Ворскла" - "Львів" 4:1

"Зоря" - "Динамо" 1:2

"Десна" - "Інгулець" 2:0

Попри цікаву гру у Запоріжжі, жодного з гравців "Динамо" і "Зорі" я не включив у збірну туру, тому як будете незгідні з цим рішенням, то запрошую в коментарі.

Виходячи з наявних матчів та гравців, що феєрили у 3-му турі, вирішив відштовхнутись від схеми 4-4-2, аби максимально залучити гравців, які найбільше вразили мене на цих вихідних.

Воротар:

Ігор Литовка ("Десна")

Воротар "сіверян" мав небагато роботи, але як би не два його "сейви" далеко не факт, що "Десна" перемогла "Інгулець", адже по ударах в площину "річковики" перевершили господарів - 4:3.

Правий захисник:

Ігор Пердута ("Ворскла")

Як завжди, Пердута був максимально залучений в атаку. У грі зі "Львовом" Ігор віддав асист та діяв дуже гармонійно на фланзі з номінальним опорником Скляром, що у цьому сезоні від матчу до матчу все більше розкриває свої креативні чесноти.

Центральні захисники:

Владислав Бабогло ("Олександрія")

Вихованець "містян" ще по ходу минулого сезону почав ставати все більш важливим гравцем у центрі захисту. З відходом влітку Бондаренка його статус лише виріс в команді, і разом з Каспарсом Дуброю на початку сезону він виглядає справжнім монолітом. Ані Дентінью у першому таймі, ані Ласіна Траоре поперерві не змогли створити проблем для оборони "Олександрії", що й мимоволі посприяло сенсаційній перемозі підопічних Юрія Гури.

Каспарс Дубра ("Олександрія")

Попри сильну гру від "динамівця" Сироти та "рухівця" Білого, важко не згадати про капітана "містян". Центрбек збірної Латвії, як писав вище, разом з Бабоглом на початку сезону виглядає дуже потужно, що й підтвердив з партнером по центру оборони у грі з "Шахтарем".

Лівий захисник:

Андрій Цуріков ("Олександрія")

Лівий бровочник повернувшись в "Олександрію" вже на правах оренди з першолігового "Металіста" почав, немов нікуди не йшов. Гра з "Шахтарем" є наразі найсильнішою для Андрія у поточному сезоні. Саме два його простріли у штрафну "гірників" завершились голами.

Центральні півзахисники:

Олів'є Тілль та Олександр Скляр (обидва - "Ворскла")

Ковалець з "Олександрії", Буяльський з "Динамо", Фабінью з "Металіста 1925", Михайленко з "Чорноморця", Піхальонок з "Дніпра-1" - у цьому турі турі вистачало перформансів від центрхавів, але все ж варто відмітити дует з "Ворскли".

Олів'є Тілль у грі зі "Львовом" віддав 2 асисти та подекуди опускався ледь не на одну лінію з центрбеками. Наразі центрхав збірної Люксембургу з 4 асистами є кращим асистентом УПЛ.

Що ж до Олександра Скляра, то з відходом влітку кращого бомбардира Владислава Кулача у "Динамо", Юрій Максимов знайшов для нього нове місце, спробувавши використовувати його непоступливість задля гри на атаку. В останніх матчах Скляр номінально розташовувався на правому фланзі півзахисту, але він з'являвся буквально скрізь - від правого флангу до центру нападу. Його агресія попереду та непоступливість створює різницю в атаці, і не в останню чергу саме такі дії посприяли розгромній перемозі "ворсклян" над "Львовом".

Правий вінгер:

Олександр Назаренко ("Дніпро-1")

У грі з "Маріуполем" Назаренко був нестримним. Він подвоїв рахунок у матчі та максимально загостровав попереду, змусивши забути лівого захисника "азовців" Петра Стасюка про походи в атаку.

Лівий вінгер:

Денис Безбородько ("Десна")

Номінальний нападник Безбородько, змінивши в середині другого тайму Гуцуляка, додав агресії попереду та саме його гол дозволив "сіверянам" вийти вперед. А вже у доданий час Безбородько оформив дубль, скориставшись пасом Тотовицького в контратаці.

Нападники:

Артем Довбик ("Дніпро-1)

Гол та асист у грі з "Маріуполем" - думаю цього достатньо для включення Артема у збірну туру. Попри чутки про його трансфер за кордон, Артем не збавляє обертів і стає все більш важливим гравцем для "спортклубіців".

Руслан Степанюк ("Ворскла")

Дубль у грі зі "Львовом" та ще низка нереалізованих моментів - Руслан після відходу з "Ворскли" Владислава Кулача працює буквально за двох, забивши загалом вже 4 голи у поточному сезоні, очоливши таким чином гонку бомбардирів в УПЛ. Як і його партнери по атаці Кане та Скляр, він примудряється діяти буквально по всьому фронту атаки, чим зводить з пантелику оборону суперників.

UPD. Завів канал у Telegram. Третій тайм - це канал про український футбол. Він не такий жахливий, як здається на перший погляд та навіть на рівні ПФЛ є на що глянути. Новини, аналітика, роздуми та історії з минулого.

Якщо цікавить така тематика, тоді запрошую у гості https://t.me/pro_ukrfootball

Лайк, шер, коментар та підписка вітається, і робить вагомий внесок у розвиток каналу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты