Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Україна - Фінляндія. Передмова до матчу

Україна - Фінляндія. Передмова до матчу

«Синьо-жовті» в хорошому настрої підходять до цього матчу, втім, як і фіни, що теж доволі несподівано зіграли уничию 2:2 з Боснією та Герцоговиною в першому турі відбору на ЧС-2022.

28 марта 2021, 13:05
Україна - Фінляндія. Передмова до матчу

"Синьо-жовті" в хорошому настрої підходять до цього матчу, втім, як і фіни, що теж доволі несподівано зіграли унічию 2:2 з Боснією та Герцоговиною в першому турі відбору на ЧС-2022.

Андрій Шевченко, порівняно з грою проти Франції, змін у заявці не проводив, тому Різник, Лунін, Тимчик, Шепелєв та Довбик, що не полетів до Франції через довиклик та неможливість вчасно оформити йому документи залишається поза грою й сьогодні. Ярмоленко теж поза заявкою, але вже через травму, і вже вирушив у розташування "Вест Гему", де й продовжить відновлення.

Щодо фінів, то Маркку Каневра не зможе розраховувати на центрхава та капітана збірної Спарва, що травмувався у грі проти боснійців. Також через позитивний тест на COVID-19 у клубі, відсутній у збірній лівий захисник Уронен.

Втім, лідер "Суомі", нападник Пуккі на місці, і саме від нього йтиме головна небезпека для захисту "синьо-жовтих". Боснії та Герцоговині він забив двічі, і навряд захоче зупинятись на досягнутому.

Орієнтовний склад збірної України:

Андрій Шевченко навряд випустить тих же гравців, що й проти Франції, вірогідніше повернення до звичних 4-1-4-1. Таким чином Забарний та Шапаренко почнуть гру в резерві, а Марлос та Зубков вийдуть у старті.

Бущан - Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Миколенко - Сидорчук - Марлос, Маліновський, Зінченко, Зубков - Яремчук.

Чекаю важкого матчу для "синьо-жовтих", але з позитивним результатом. Збірна Фінляндії дуже організована команда, яка залишає обмаль вільного простору, втім, її оборона небезгрішна, чим й повинні скористатись підопічні Шевченка.

UPD. Якщо когось зацікавить, маю канал у Telegram, де пишу про український футбол, звертаючи увагу не лише на УПЛ, але й на турніри під егідою ПФЛ. Заходьте в гості https://t.me/pro_ukrfootball Лайк, шер, коментар та підписка вітається.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты