Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/За крок від групи ЛЧ. Прев’ю до матчу «Динамо» - «Ґент»

За крок від групи ЛЧ. Прев’ю до матчу «Динамо» - «Ґент»

Попри негативний бекґраунд прихід Мірчі Луческу поки що повністю виправдовує себе. За два місяці в «Динамо» було пройдено АЗ в кваліфікації ЛЧ, переможено на виїзді «Ґент» в плей-оф ЛЧ та після чотирьох турів «динамівці» лідирують в УПЛ, чого не було майже два роки.

29 сентября 2020, 15:53
За крок від групи ЛЧ. Прев’ю до матчу «Динамо» - «Ґент»

Попри негативний бекґраунд прихід Мірчі Луческу поки що повністю виправдовує себе. За два місяці в "Динамо" було пройдено АЗ в кваліфікації ЛЧ, переможено на виїзді "Ґент" в плей-оф ЛЧ та після чотирьох турів "динамівці" лідирують в УПЛ, чого не було майже два роки.

Окремо вартий уваги прогрес гравців. Родріґес, Шапаренко та Караваєв були списані попередниками, але як же вони заграли з приходом Луческу. Шапаренко на даний момент взагалі ледь не ключовий гравець "Динамо" в центрі поля. Також підтягнули в основу 18-річного центрбека Забарного, який скористався шансом наповну, і виглядає не по рокам впевнено.

Сьогодні для цього "Динамо" буде головний іспит на зрілість. Попри розбрад в клубі, невдалі результати в чемпіонаті, прихід вже третього тренера по ходу сезону та конфронтацію президента Івана Де Вітте з вболівальниками "Ґент" залишається міцною командою, з якою в Києві легко не буде.

На вихідних "буйволи" програли вдома доволі посередньому "Левену" (3:2), що викликало бурю негативу серед вболівальників "Ґенту" зокрема і бельгійських ЗМІ загалом. На передматчевій пресконференції тренер "Ґенту" Вім Де Декер обіцяв зіграти в інший футбол ніж в першому матчі. Зважаючи на те, що через травми навіть не приїхали в Київ капітан Одіджа-Офоє та Яремчук (втім, неофіційну версію про вимогу трансферу від Романа не варто відкидати), дискваліфікацію Безуса та незрозумілий стан після травм Кумса та Чакветадзе це цілком прогнозовано.

Під нападником таким чином має зіграти номінальний вінгер Ньянґбо, а за креатив будуть відповідати центрхави Кумс та Дорш.

Руф - Кастро-Монтес, Пластун, Нґаду-Нґаджі, Фортуна - Еліша - Кумс, Дорш - Ньянґбо - Кляйндінст, Депуатр

Мірча Луческу тепер може активніше проводити ротацію. Відновились після травм та набрали форму Андрієвський, Циганков та Вербич, у грі з "Минаєм" вперше за часів Мірчі Луческу зіграв Дуелунд, але данець залишив по собі неоднозначне враження.

Гру з "Минаєм" через пошкодження пропускав Родріґес, але за словами Луческу до гри з "Ґентом" він буде в порядку. Не зможуть зіграти через травми Бурда, Тимчик та Попов, лише набирає форму після травми Шабанов. Мірча Луческу звик тримати "козирі в рукаві", тому Вербич та Родріґес почнуть гру в резерві з можливістю посилення гри по ходу матчу.

Бущан - Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв - Сидорчук, Шапаренко - Циганков, Буяльський, Де Пена - Супряга

Гра буде важкою, і зважаючи на силу атаки обох команд та не зовсім надійну гру в захисті ставлю на результативну нічию 2:2, яка цілком влаштує "Динамо".

Другие посты блога

Все посты