Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Куди підуть футболісти «Полтави»

Куди підуть футболісти «Полтави»

Матчі плей-офф за вихід в УПЛ довели, що розмови про різницю між лігами є недоречними, заберіть першу четвірку, і особливої різниці у класі з клубами Першої ліги не помітно

7 июля 2018, 00:15
Куди підуть футболісти «Полтави»

Матчі плей-офф за вихід в УПЛ довели, що розмови про різницю між лігами є недоречними, заберіть першу четвірку, і особливої різниці у класі з клубами Першої ліги не помітно. Тим прикріше за «Полтаву», яка через дивні рішення президента так й не зіграє в УПЛ. Але це не стосується гравців, на яких після вдалого сезону буде попит. Давайте подивимось, хто з екс-гравців городян може зіграти в цьому сезоні УПЛ.

Володимир Кринський

21 рік

19 матчів

Один з кращих воротарів Першої ліги, незважаючи на вік грає дуже впевнено. Не в останню чергу саме його гра допомогла вийти в плей-офф. Вже підписав контракт з «Олімпіком», де буде боротись з Романом Мисаком за місце в основі.

Максим Кучинський

30 років

17 матчів

Вихованець запорізького «Металурга», досвідчений воротар, який майже всю кар’єру провів в Першій лізі. До «Полтави» декілька сезонів грав за «Черкаський Дніпро», де провів найкращий період. Починав сезон основним, але потім програв конкуренцію Кринському, але був готовий в будь-який момент його підмінити. Поїхав на збори з «Карпатами», де швидше за все буде дублером Пенькова.

 

Олег Бородай

25 років

19 матчів, 1 гол

Вихованець «Зорі», що в першій команді так й не отримав шансу, а в «Полтаві» знайшов себе. Гравець ротації, бере вибором позиції та хорошим баченням поля. Також поїхав на збори з «Карпатами», але я особисто не бачу, чим він сильніший за карпатівських центрбеків.

Кому може бути корисним

«Арсенал», «Чорноморець», «Олександрія», «Олімпік».

Вадим Парамонов

27 років

33 матчі, 3 голи

Старожил городян, центрбек, що провів у «Полтаві» 5 сезонів. Теж вихованець «Зорі», але вище дублю не піднявся. Любить підключатись на стандарти.

 Кому може бути корисним

«Арсенал», «Чорноморець», «Олександрія», «Карпати».

Антон Савін

28 років

34 матчі, 3 голи

Крайній хав, що може закрити всю бровку. Бере працездатністю та націленістю на атаку. Добряче поколесив по Першій лізі, але в УПЛ ще не грав.

Кому може бути корисним

«Олімпік», «Львів», «Чорноморець».

Олексій Савченко

24 роки

33 матчі, 3 голи

Вихованець «Динамо», починав в Олександра Хацкевича в «Динамо-2». Центрхав, класичний «восьмий номер», що гарно діє на атаку, виконував в «Полтаві» всі стандарти.

Кому може бути корисним

«Львів», «Чорноморець», «Арсенал», «Олімпік».

Євген Трояновський

25 років

32 матчі, 6 голів

Вихованець донецького «Металурга», вперше серйозно заявив про себе в алчевській «Сталі». Після того пограв ще в «Металурзі», «Динамо-2» та грузинській «Чіхурі». Атакувальний хав, лівша з хорошим ударом та баченням поля.

Кому може бути корисним

«Олімпік», «Олександрія», «Львів», «Чорноморець», «Арсенал».

Владислав Насібулін

29 років

32 матчі, 5 голів

Вихованець «Шахтаря», який ледь не до 25 років подавав надії в дублі «Іллічівця». Знайшов себе в «Зірці», де був одним з лідерів. Після виходу кропивничан в УПЛ, перейшов в «Полтаву», де теж був на перших ролях. Веде гру в центрі поля, має прицільний удар, яким часто користується.

Кому може бути корисним

«Олімпік», «Чорноморець», «Маріуполь», «Олександрія».

Олександр Ковпак

35 років

28 матчів, 10 голів

Ковпак в представленні не потрібен. Поїхав в «Полтаву» догравати, але перевершив всі сподівання. Використовувався зазвичай, як суперсаб для загострення гри в другому таймі, з чим вдало справлявся.

Кому може бути корисним

«Арсенал», «Львів», «Десна», «Олександрія», «Чорноморець».

Максим Дегтярьов

25 років

32 матчі, 17 голів

Вихованець алчевської «Сталі», який після того навіть дебютував з донецьким «Металургом» в єврокубках, але далі перестав прогресувати та повернувся в «Сталь». До «Полтави» кілька сезонів провів в «Авангарді», де більше 4 голів не забивав, тим більше здивувавала його гра в минулому сезоні. Грає на межі офсайду, має поставлений удар з обох ніг та хорошу швидкість. За стилем гри схожий на Дмитра Хльобаса. Зараз на зборах з «Динамо», але будьмо відверті, він нападник не рівня динамівців.

Кому може бути корисним

«Чорноморець», «Карпати», «Маріуполь», «Олімпік», «Десна», «Львів», «Арсенал».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты