Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Contra spem spero. Олімпік здивує навесні

Contra spem spero. Олімпік здивує навесні

За січень Олімпік втратив майже всіх лідерів, і перед Романом Санжаром вкотре стоїть завдання над створенням нової команди

26 января 2018, 22:47
4
Contra spem spero. Олімпік здивує навесні

Роману Санжару ледь не кожних півроку потрібно створювати нову команду, але таких масштабних втрат, як цієї зими в Олімпіку ще не було.

В олімпійців скромні умови по зарплатні, але "київська прописка" та можливість працювати в хороших умовах з якісним тренером притягують гравців, що вбачають перехід в Олімпік, як трамплін перед переходом в сильніші клуби чи просто на кращі умови.

Контракти підписують максимум на рік, з можливістю переходу в інший клуб, якщо будуть достойні пропозиції.

З таким підходом важко створити прибутковий проект, але дивлячись на те, що Владислав Гельзін майже кожного гравця відпускає безкоштовно, такий плин подій його цілком влаштовує.

Сергій Шестаков, Артем Шабанов, Андрій Богданов, Моха та Антон Кравченко - це гравці, на яких тримався нинішній Олімпік, і ще прикріше, що майже кожен з них залишив олімпійців безкоштовно.

Додамо сюди завершенння оренди в Павла Лук'янчука та Олександра Мігунова, прощання з Гуті, Антоном Поступаленком, В'ячеславом Лухтановим, Ігорем Михальовим, Володимиром Прийомовим та Віталієм Федорівим - ледь не 90 % складу треба кимось замінити.

Робота над підсиленням, хоча більше це виглядає, як "латання дірок" ведеться доволі активно.

Вже підсисано грузинського опорника Десни Луку Коберідзе та нападника Маріуполя Руслана Кисіля.

Кисіль повинен додати свіжості в атаці, де його Роман Санжар бачить, як заміну для Мохи, а Коберідзе в Десні довів, що може якісно везти гру, тому на лице пряма заміна Богданову.

В Шахтаря орендовано універсала Сергія Вакуленка, що за стилем гри дуже схожий з Кравченком, різниця лише в тому, що Сергій лівша.

З оренди в Геліосі повернулись власні вихованці Ярослав Котляров, Вадим Счасливцев та Артем Козлов, але особливі шанси на гру в основі має лише центрбек Счасливцев.

Також по маршруту Маріуполь - Київ пішов бразильський лівий бровочник Ерікс, що за півроку в складі азовців зовсім не переконав, але Роман Санжар вміє знаходити та реанімувати гравців, тому вважаю, що Ерікс матиме свій шанс.

З чемпіонату Білорусі під'їхали атакувальний хав Ярослав Богунов та центрбек-універсал Сергій Кулинич, також в команді крайні хави, брати-близнюки Євген та Генадій Пасічі, які виявились непотрібними Вересу.

Також з командою в Туреччині Темур Парцванія, що після осені в Десні готовий повернутись в Олімпік.

В олімпійців підбирається доволі цікавий склад, з яким можна боротись за зону ЛЄ, але моменти по зіграності ще ніхто не відкидав.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты