Tribuna/Футбол/Блоги/Бісіклєта Кобіна/Вже не Лос Карпатос?

Вже не Лос Карпатос?

Карпати вкотре змінюють вектор розвитку, чи відхід від латиноамериканців лише тимчасовий?

24 января 2018, 17:26
7
Вже не Лос Карпатос?

Вчора чилійське відділення іспанського AS повідомило про перехід Федеріко Перейри в чилійський Уачіпато за 100 тис $.

Схоже, що латиноамериканський вектор йде в небуття на зміну новому старому вектору - вихованню власних вихованців та підписанням перспективних грузинів.

Влітку до Карпат прийшла низка латиноамериканців по протекції нинішнього віце-президента Олега Смалійчука та спортивного директора Даріо Друді, а саме - Федеріко Перейра з Зірки, Гвідо Кортеджано з Лекко, Маріо Аркес з Алькояно, Себастьян Рібас з мексиканського Венадоса, з Севільї Атлетико орендували Хорхе Карраскаля, а з Бока Жуніорс - Франсиско Ді Франко.

Під кінець трансферного вікна прийшов зірковий опорник Фернандо Тіссоне, який раніше пограв за Аталанту, Удінезе та Малагу.

Більшість цих трансферів сприйнялись доволі неоднозначно - нижчі ліги Іспанії, Італії та Мексики не той рівень, щоб посилити Левів і перші місяці нового сезону це лише підтвердили.

Першим залишив команду Рібас, якого відправили в оренду в аргентинський Патронато, де він є одним з лідерів.

Під кінець року повернувся в Лекко Кортеджано, а у січні в Алькояно повернувся Аркес.

Останнім пішов Тіссоне, що вільним агентом перейшов в португальский Авеш.

Щодо новачків, поки що прийшов лише грузинський центрбек Самтредії Ніка Сандохадзе, якого на Батьківщині називали грузинським Піке.

Також повернулись з оренди в Руху центрхави Назар Вербний та Юрій Ткачук, був на перегляді, але на збори в Туреччину не поїхав Святослав Козловський.

Перегляд Козловського та робота на зборах з основою Ющишина та Стасишина дає зрозуміти, що особливих придбань не буде та варто працювати з тими гравцями, що є в клубі, втеча Димінського в Лозанну це лише підтверджує.

В цьому складі є цікаві гравці, якщо їх правильно розвивати, то згодом можна отримати прибуток від трансферів, як було раніше у випадку з Костевичем, Кравцем та Бланко Лещуком.

Гуцуляк, Лобай, Карраскаль та Мякушко вже восени показували непоганий футбол, Швед має намір перезапустити кар'єру, за належної роботи все можливо.

Смалійчук раніше говорив, що хотів створити клуб європейського зразка, нехай тепер доводить це на практиці.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты