Tribuna/Футбол/Блоги/Пятикратные чемпионы/Футбольна Україна нульових

Футбольна Україна нульових

Дух нещодавнього

23 января 2021, 16:05
7
Футбольна Україна нульових

Травень 2002 року. Президент Кучма вручає футболістам Шахтаря Кубок України з футболу. В фіналі донеччани в додатковий час переграли столичне Динамо 3-2 та оформили перший в своїй історії золотий дубль.

2008 рік. Найвідоміша бійка українського футболу нульових. Гірник Єзерський проти динамівця Бангура. 

 

 2006 рік. Збірна України з футболу у журналі - наліпках "Panini" FIFA WORLD CUP 2006.

Програма "3 тайм", яка виходила на ICTV до Чемпіонату світу з футболу-2006. Ведучий – Савік Шустер.

10 грудня 2002 року. Рінат Ахметов під час візиту до Казані дарує президентові Татарстана (1991-2010) Мінтімеру Шаймієву футболку "Шахтаря". На задньому плані - Борис Колесніков.

Одне з найпринициповіших футбольних протистоянь Східної Європи: Спартак-Динамо, 2008 рік. Спойлер, якщо хто не знає: перемога тотальна!

З того матчу

 З такими картками і "Люкс" був вдвічі смачніший)

Донбас Арена, 2009 рiк.

2009 рік. Анонс до європейського сезону. 95 сторінок, на яких розібрана кожна команда Англії, Іспанії, Німеччини, Італії. Спеціальний випуск, тож коштує не звичні 3-4 гривні, а цілих 12! На обкладинці справа наліво Андрій Воронін, Дмитро Чигринський, Анатолій Тимощук.

Матч, який став, мабуть, головною сенсацією літа 2008 року в українському футболі. Новачки Прем'єр-ліги з ФК "Львів" перемогли команду, яка менш ніж за рік здобуде останній Кубок УЄФА. Репортаж футбольного уік-енду.

 

Російський "журналіст" Дмитро Кисельов в роки роботи на телеканалі ICTV.

2003 рік. Афіша до матчу Україна-Північна Ірландія.

Ваучери

Плакат до ЧМ-2006

2005 рік. Динамівець Олег Гусєв уходить від Рауля та Зінедіна Зідана.

Кліп, який демонструвався перед матчами чемпіонату світу 2006, в якому Україна дійшла до чвертьфіналу поступившись майбутнім чемпіонам - італійцям.

2003 рік. Андрій Шевченко привозить до Києва нещодавно виграний із "Міланом" кубок ліги чемпіонів. На світлині Шева біля пам'ятника Валерію Лобановському, який помер 2002 року та не встиг застати один з найголовніших успіхів колишнього підопічного.

2007 рік. Легендарний приклад непрофісіоналізму українських спортивних коментаторів. Донецький "Шахтар" вдома приймав "Севілью". На виїзді зіграли 2-2, а коли вдома за 7 хвилин до кінця рахунок став 2-1 на користь гірників, то улюблений коментатор усіх часів та народів В'ячеслав Шарафутдінов сказав, що це вже все, "перемога, не заб'ють гості". Який же був розпач, коли на останніх секундах голкіпер гостей Андрес Палоп зрівняв рахунок, а в додатковий час гості вирвали перемогу. Є версія, що саме за це Шарафутдінова було звільнено, повернувся на тб він вже років через 5, почавши знову всіх радувати своїм чудовим голосом та професійним поглядом на футбол.

Серпень 2009 року, Донецьк. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович і олігарх, нардеп від Партії регіонів Рінат Ахметов під час візиту на новий стадіон "Донбас Арена".

Серпень 2009 року, Рінат Ахметов у якості кавалера для Юлії Володиміровни під час відкриття "Донбас-арени".

Початок 2005 року. Володимир Кличко та Андрій Шевченко, який тільки що отримав Золотий м'яч.

 

 

 

Другие посты блога

Эволюция Месси
15 августа 2021, 20:17
Все посты