Tribuna/Футбол/Блоги/DV Blog/Футбольний вікенд в мемах: Черговий погром «МЮ», промах Мойзе Кіна та безжалісний Анчелотті

Футбольний вікенд в мемах: Черговий погром «МЮ», промах Мойзе Кіна та безжалісний Анчелотті

Гвардіола танцює під Дуа Ліпу, червоний Манчестер знову ридає, а Луїс Діаз вчить англійську з ліверпульськими гангстерами.

Блог — DV Blog
9 мая 2022, 08:33
3
Футбольний вікенд в мемах: Черговий погром «МЮ», промах Мойзе Кіна та безжалісний Анчелотті

Гумор - це один з інструментів захисту. Захисту від емоційних перепадів, розчарувань, нервового стану тощо. Футбол - спосіб відволіктися від проблем, які й призводять до емоційних перепадів, розчару... Ну, тут зрозуміло. Станом на сьогодні знаходити позитив - неймовірно важливе завдання. Тому, Вашій увазі незвичний огляд головних матчів минулих вихідних. Чому б і ні?

Футбольний вікенд в багатьох чемпіонатах розпочався ще в п’ятницю. Найбільше уваги до себе привернула Серія А, де «Інтер» в гонці за чемпіонство грав з «Емполі», а матч «Ювентуса» дивилися… тому що це просто «Ювентус». І от якщо міланці очікувано здобули перемогу (нехай важку, програючи 0:2), то підопічні Аллегрі примудрилися подарувати три очки «Дженоа», що бореться за виживання.

Саме «подарувати». При рахунку 1:1 під кінець зустрічі форвард Мойзе Кін не влучив у пусті ворота, а вже через декілька миттєвостей «Дженоа» заробила пенальті та вимучила перемогу.

 Молодому італійцю одразу ж дісталося:

*Мойзе Кін на ударній позиції

Правда, нападник був не єдиним, на кого спустили всіх собак. Ось, наприклад, комусь не сподобався перформанс Артура в центрі поля. Аллегрі, до речі, після матчу поскаржився саме на відсутність виконавця, що міг би контролювати ритм гри на полі.

*Мойзе Кін та Артур проти «Дженоа»

Цікаво, що напередодні матчу директор команди Павел Недвед видав наступне: «Я не може вимагати в Кіна забивати по 35 голів за сезон, як Кріштіану Роналду, але в нього є все необхідне, щоб відзначатися хоча б 25 м’ячами». Як кажуть в Україні, «накаркав».

Суботній же ігровий день розпочався з протистояння «Челсі» та «Вулвергемптона». Це, до речі, був перший матч лондонців з новим власником, Тодом Боелі. Мільярдер особисто був присутній на стадіоні та став ледь не головною ціллю операторів.

*Що таке офсайд?

На щастя для Боелі, до 60-ї хвилини дублем відмітився Лукаку. Тільки вдумайтеся, бельгієць, якого нещадно критикують ще з осені… в цьому поєдинку став найкращим бомбардиром команди в сезоні. Подейкують, що саме Боелі своїм свистом мотивував Ромелу. Здається, в британських вболівальників з’явився новий інфопривід для жартів:

*Цей хлопчина мотивує Лукаку, я вам кажу

*Боелі щоразу, коли «Челсі» забиває гол

Однак, це зрештою не допомогло колективу Тухеля. Перший гол «Челсі» пропустив на 79-ій, а остаточно перемогу втратив у компенсований час. Якби цей матч судив сумнозвісний арбітр з Кубка африканських націй, що тричі закінчував зустріч турніру завчасно, лондонці б впевнено закріпилися на третій сходинці в АПЛ:

*Єдиний варіант, при якому «Челсі» сьогодні міг перемогти

Користувачі Твіттера накинулися й на Менді, який, на їх думку, міг рятувати в епізодах з пропущеними м’ячами:

*Еду Менді кожного разу, коли потрібно зловити кручений удар

Менді став не єдиним голкіпером, кого того дня висміювали фанати. В черговий раз в поточному сезоні виймати цілу торбу м’ячів з власних воріт довелося Де Геа. Перший з них саме на совісті іспанця, який не зреагував на дальній вистріл гравця «Брайтона» в ближній кут:

*Де Геа

Взагалі, вболівальникам «МЮ» після цього матчу залишалося лише співчувати. Автор цього матеріалу входить до їх числа… А починалося все, в принципі, непогано. Всі тішились відсутністю Магвайра в основі, але захисник таки з’явився на полі по ходу зустрічі. При рахунку 0:4. Замість Хуана Мати.

*Магвайр не в основі

* «МЮ»: пропускає 4-й гол. Рангнік: *випускає Магвайра*.

Сказати, що гра манкуніанців була жахливою – не сказати нічого. Особливо в захисті. Варан та Лінделоф – жалюгідні пародії найкращих своїх версій. Тут без коментарів.

*захист «Ман Юнайтед»

*Як «Брайтон» сьогодні забиває голи проти «МЮ»

Додивлятися матч більшості відданим фанам команди довелося саме так:

Можливо, подібний лайфхак використовував і Ерік тен Гаг, який очолить «МЮ» по завершенню сезону. Про нього також згадали, як і про легендарний фільм «Третій зайвий»:

*Ерік тен Гаг прямо зараз

*Ерік тен Гаг після того, як отримав роботу «МЮ»: «Вас прийнято. – Чорт»

Попри те, що червоний Манчестер знову перетворився на посміховисько, центральним матчем туру таки вважалася дуель між «Ліверпулем» та «Тоттенгемом». Одні активно борються за чемпіонство, інші – за топ-4 та Лігу чемпіонів. Зустріч видалася насиченою, нехай і без великої кількості забитих голів.

Найяскравішим персонажем на полі став Луїс Діаз, який за короткий відрізок часу просто закохав у себе вболівальників мерсисайдців. Він, до речі, врятував Клоппа від поразки:

*Луїс Діаз грає в футбол

Протилежність колумбійцю – Салах. Єгиптянин провалив матч, а також в багатьох моментах шкодував паси для партнерів, що знаходилися в більш вигідних позиціях.

*Найкращі моменти Салаха проти «Тоттенгема». Фаворит на «Золотий м'яч»?

Точно зрозуміло лише одне – десь в Манчестері радів лисий геній, який останні два дні плакав після вильоту з ЛЧ від «Реала». Те саме стосується фанатів «містян», в яких виросли шанси на титул АПЛ:

*Фани «Ман Сіті» прямо зараз

Що стосується того ж Діаза, то Клопп ще на прес-конференції запустив хвилю мемів. «Луїс товаришує з Харві Елліотом та Кертісом Джонсом. Вони постійно разом. Не маю уявлення, як вони спілкуються, адже Діаз не знає англійської», - сказав німець. Реакція не заставила себе довго чекати:

*Ми сказали нашому другу, який не розмовляє англійською, що «Скубі Ду» - це дуже погане слово

*Луїс Діаз намагається поговорити з Елліотом та Джонсом

Того ж вечора відбувався матч між «Бетісом» та «Барселоною», в якому каталонці могли гарантувати собі вихід в ЛЧ. До 70-ї хвилини все складалося не найкращим чином:

*Наші очікування були низькими, але ж б###ь

Винуватцем всі одноголосно визнали Феррана Торреса. Точніше, критикували Хаві за те, що він довіряє цьому золотому багатомільйонному хлопчині:

*Що б ви змінили в перерві матчу? – Звільнив би Хаві

Іронічно, що Фаті відзначився хвилиною пізніше, як вийшов на поле замість Феррана. Правда, інший вихованець «Ла Масії», Бартра, зрівняв рахунок. Досить згадати те, як захисника свого часу не любили в Каталонії. До слова, «Барса» в Лігу чемпіонів таки вийшла – Альба на 90+4 забив переможний гол. Діди ще щось можуть.

Неділю розпочинали розборки в АПЛ. «Арсенал» відірвався від «Тоттенгема», обігравши «Лідс», який в свою чергу приєднався до «Бернлі» та «Евертона» в боротьбі за виживання.

*Всі дискутують, хто відправиться в чемпіоншип: «Евертон» чи «Бернлі». «Лідс»: «Дозвольте нам представитися»

«Евертон» свій надважливий матч з «Лестером» виграв, а одним із голів, як ви вже напевно бачили, відзначився Миколенко. Окрім коментарів зі словами-захоплення, знайшлися й ті, які з гумором оцінили постріл українця:

*Миколенко після верхового пасу Айобі

Вечір вдався і в інших двох українців. Ярмоленко провів 45 хвилин з «Норвічем», Зінченко відіграв всі 90 проти «Ньюкасла». Навіть до моменту з асистом фанати тішилися грою Саші, а потім й взагалі з його допомогою потролили «Ліверпуль»:

*Зінченко шукає «Ліверпуль»

Паралельно з центральним матчем вечора між «Реалом» та «Атлетіко» проходили ще дві цікавих дуелі: «Мілан» гостював у «Верони», а «ПСЖ» приймав «Труа». Якщо «Мілан» вберігся від насміхань та у важкій грі зберіг відрив від «Інтера» за два тури до кінця Серії А, то от парижани втратили перемогу над аутсайдером. Вгадайте, хто знову не забив? Тепер у Маркіньйоса – 5 голів в лізі, а в чинного володаря «Золотого м’яча» - 4.

*Дайте йому «Золотий каркас» *Мессі намагається забити 5-й гол в чемпіонаті

Повертаючись до мадридського дербі, можна одразу насварити Анчелотті. Так, він дав дебютувати Луніну, але перетворив принципове протистояння на рядовий непримітний матч Ла Ліги. Хоча, дехто гадає, що це було зроблено спеціально. «Атлетіко», потрібно було влаштовувати коридор пошани.

*Анчелотті випускає на поле «Реал Б», і сміється з них навіть при програші. Він взагалі не приймає «Атлетіко» в штики

Матч під кінець з трибун підігріли вболівальники. Ну, хоча б таким чином закінчення вікенду стало більш яскравим.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты