Tribuna/Футбол/Блоги/Lega Calcio/рЕволюція в Інтері

рЕволюція в Інтері

Про те, як зміниться Інтер після зимового трансферного вікна і які тактичні перестановки очікують міланський клуб, читайте далі.

Блог — Lega Calcio
Автор — Lviv1256
21 января 2014, 19:57
2

Із приходом в команду Еріка Тохіра всі очікували початку революції в Інтері: гроші індонезійця стали надією тіфозі нерадзурі. Проте, як виявилось, новий власник міланської команди не готовий зразу робити великі інвестиції. Говорячи про можливі мегатрансфери гравців рівня Лео Мессі, Тохір зразу ж наголошує, що, по-перше, ще не настав час, а, по-друге, це буде можливо лише за умови, що не постраждають фінанси клубу. Фраза про "перехідний період", звісно, вселяє надії фанатам Інтера, проте дії індонезійського магната все ж розчаровують (Фабіо Капелло вже висловив критику в адресу Тохіра і звинуватив його у бездіяльності).

Як проходить революція в Інтері зараз і чого можна очікувати? В першу чергу виділю два вектори, по яких відбувається перебудова міланської команди: тактичний і трансферний

Тактичний вектор. Останні 2 матчі для синьо-чорної міланської команди завершились трагічно: із аутсайдером чемпіонату Кьєво та зі середняком Дженоа Інтер зумів набрати лише 1-не очко. Протягом цих двох ігор Маццарі пробував грати за схемою 3-4-3, яку він сповідував у Неаполі. Як виявилось, поки що Інтер не може призвичаїтись до цієї тактики, але, очевидно, що алленаторе буде награвати й застосовувати її в наступних поєдинках.

Власне така формація може бути ефективною лише при певних трансферних операціях, які, власне, і є другим вектором розвитку Інтера у цей, так званий, "перехідний період". Говорячи про транфери нерадзурі, насамперед потрібно говорити про Тохіра, кредо якого звучить приблизно так: "Перш ніж когось купити, ми маємо когось продати". Тому цієї зими більш-менш сформувався список гравців, які можуть покинути команду: Альваро Перейра, Андреа Ранокья та Фредді Гуарін. Причина потрапляння перших двох у цей умовний список очевидна – останнім часом вони не грали й не вражали своєю грою тренерський штаб Інтера. Щодо колумбійця, то він не вписувався у фінансову політику нерадзурі. І якщо Альваро Перейра вже офіційно гравець Сан-Паулу, то навколо Андреа й Фредді ще тривають переговори (Ранокья вже одною ногою в Дортмунді, Гуарін – в Ювентусі).

Проблема Інтера полягає у відсутності форварда (Дієго Міліто все ж не вдалось повноцінно відновитись, та й роки беруть своє; а Мауро Ікарді через травми так і не заграв). Тому завданням міланської команди цієї зими на трансферному ринку є підписання гравця атаки високого класу за відносно невелику суму грошей. Власне, таким гравцем для Інтеру може стати Мірко Вучініч, який цього сезону в Ювентусі майже не грає. Тому, виходячи із цієї ситуації, угода про обмін Гуаріна на Вучініча із доплатою в сумі 3 млн є доволі непоганим варіантом для нерадзурі. Але за однієї умови: якщо Інтер зможе купити в Лаціо Ернанеса, а все до цього і йде.

Можлива тактична схема Інтера із Вучінічем в атаці й Ернанесом в центрі поля:

Поки що важко зробити прогноз про майбутнє Інтера, проте перестановки й зміни в команді виглядають доволі цікавими, а майбутні інвестиції Тохіра просто повинні підняти міланський клуб на новий рівень. А поки – інтрига..

ОНОВЛЕННЯ: 20:56

офіційно Інтер зупинив переговори щодо трансферу Гуаріна в Ювентус. Але колумбієць вже сильні зіпсував відносини з Маццарі й клубом, і тепер його доля невідома..

© Василь Федевич

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Граф Антоніо Конте
16 июля 2014, 17:22
2
Grazie, Antonio!
16 июля 2014, 00:13
1
Все посты